La ce acordă atenție bărbații, atunci când doresc o relație serioasă? Ne spun chiar ei!

Oare bărbații se gândesc la ce fel de femeie și-ar dori pentru o relație serioasă, așa cum ne gândim noi? Să-i întrebăm chiar pe ei:

Fiecare femeie trebuie să se iubească și să fie încrezătoare.

”Dacă sunt cu ea, e pentru că îmi place. Dacă nu înțelege acest lucru fără cuvinte, atunci există o problemă.”

”Femeile cu stima de sine scazută nu au grijă de sine atât cât ar trebui. O femeie care se iubește, își prețuiește sufletul și trupul. Nu vreau să fiu cu o femeie care nu se iubește și nu are grijă de sine”

“Am puțin timp liber pentru prietena mea, însă atunci când suntem împreună, nu vreau să o asigur mereu că este frumoasă și că nu trebuie să aibă complexe din cauza asta.”

”Fiecare bărbat vrea să-și facă femeia fericită și să-i cumpere lucruri, dar dacă ea este fixată pe tot ce e mai scump și la modă, atunci cred că mă voi gândi de două ori.”

”Îmi plac fetele cu gusturi bune. Dar asta nu întotdeauna presupune mărci scumpe. E nevoie doar să ai grijă de propriul stil.”

Machiajul exagerat niciodată nu atrage bărbații. 

“Nu știu de ce toate fetele își fac astfel de sprâncene? E ca un tatuaj, nu? Și astea sunt doar sprânceane … De ce?”

“Naturalețea întotdeauna este mai bună. Nimeni nu vrea să se trezească cu urme de cosmetice pe pat și pe corp.”

O fată care nu muncește, pare lipsită de motivație. 

“Femeile trebuie să fie autosuficiente. Știu că există și vremuri grele și că este greu să găsești un loc de muncă bun, dar o femeie care nu vrea să nu lucreze, care e de acord să fie întreținută de părinți – e un lucru trist.”

“Eu sunt bancher. Câștig bine. Dar nu vreau să fiu cu cineva care nu lucrează. E simplu. Nu pentru că aștept ca ea să plătească pentru mine sau pentru apartamentul nostru, ci pentru că vreau să știu că este ambițioasă,  vrea un viitor mai bun și este gata să depună eforturi pentru asta”.

Bărbaților nu le place emoționalitatea excesivă.  

“Toți trăim uneori perioade stresante, dar atunci când femeia își varsă nervii în mod constant pe mine și este furioasă fără niciun motiv, e neplăcut”.

”Nu pot suporta lacrimile mult timp. Eu sunt bărbat și dacă femeia plânge, vreau să o ajut, să fac ceva doar să nu-i văd lacrimile.”

Nimeni nu vrea o femeie leneșă

“Fată ar trebui să fie motivată pentru ceva. Dacă nu are motivație acum, nu va avea nici peste 10, 20 de ani.”

”Nu-mi plac fetele care nu găsesc timp pentru sine sau care se plâng mereu că sunt obosite. Oboseala duce la rutină, care nu te inspiră la nimic.”

“Lucrez 60 de ore pe săptămână. Obosesc! Dar încă mai găsesc timp pentru antrenamente pentru a arăta bine. Aștept același lucru de la ea.”

Compatibilitatea intelectuală este foarte importantă

”Dacă tot ce vorbești este despre Kim Kardashian și noul model de manichiură, asta e o problemă. ”

“Citiți uneori cărți! Priviți documentare, nu doar telenovele. Hai să vorbim despre ceva mai motivant! ”

„Caută pe Google. Dacă nu știi ceva, există Google. Astăzi nu există scuze că nu știi nimic – poți afla totul imediat.”

Sursa