Va veni o zi când EA va înceta să se mai gândească la tine…

Va veni momentul în care va uita cum o făceai să zâmbească. Se va îndepărta de tot ceea ce îi amintește de tine. Va zâmbi din nou, dar nu ție. Va fi fericită, fără să se gândească dacă te gândești la ea. 

Atunci va deveni cu adevărat fericită. Va râde atât de tare, fără să-și facă griji ce vor crede alții despre ea. Va râde atât de tare, încât fericirea ei va fi contagioasă. Sursa bucuriei ei nu va mai fi prezența ta. Ea își va aminti cât de fericită era înainte de a te întâlni.

Te va elibera și va face loc în inima ei. Locul pe care l-ai ocupat înainte, acum se va elibera complet. Visurile ei din care făceai parte, vor deveni doar amintiri amare, șterse – și le va elibera. Încet, cu încredere și cu bucurie.

Ea speră că vei conștientiza ce merită, însă în ciuda dorinței de a te întoarce, va lua decizia fermă de a te scoate din viața ei.

Ea va înceta să se mai gândească la tine. Nu te va mai urmări pe rețelele de socializare. Nu va mai fi interesată de viața ta. S-a gândit destul la tine, zile și nopți și nu a primit nimic în schimb, iar acum e timpul să se oprească.

Ea va deveni mai puternică. Mai puternică decât ieri și mai puternică decât o cunoșteai. Deși este deja puternică, de data asta e mai mult decât o bătălie emoțională: trebuie să fie suficient de puternică pentru a accepta că nu poate avea tot ceea ce-și dorește și trebuie să înțeleagă că, indiferent cât de mult efort depune, dacă nu este predestinat – acest lucru nu se va întâmpla niciodată.

Încă își va mai aminti de tine și de tot ceeea ce voia de la tine. Poate că ai fost temporar în viața ei, dar ai devenit cel care a ajutat-o să-și dea seama că încă este capabilă să iubească. Își va aminti de tine și va zambi, cât de puternică ai forțat-o să devină.

Apoi va întâlni pe cineva mai bun … pe cel care o va o privi și o va face să simtă că a luat decizia corectă, atunci când a decis să te elibereze.  El o va face să uite totul despre tine și împreună vor crea noi amintiri. Poate că nu vei regreta niciodată că ai pierdut-o (poate că nici nu vei înțelege nimic), dar în cele din urmă vei fi fericit pentru ea. Sper că se va întâmpla asta…

Sursa