Bărbatul își va aminti de tine mai des, dacă vei ține cont de aceste 5 Sfaturi!

Îți faci griji că bărbatul nu se gândește la tine, atunci când nu ești lângă el? Puțin probabil se întâmplă asta – dacă te iubește, ești mereu în mintea lui, chiar dacă e foarte ocupat. Însă îi poți stimula imaginația și îl poți face să se gândească și mai mult la tine. Iată cum:

Încercați să aveți același hobby-uri

Oamenii care fac același lucruri împreună, sunt mult mai atașați unul de celălalt. El va avea un motiv în plus să se gândească și să-și amintească de tine – cât de frumos și plăcut ați petrecut timpul împreună.

Spune-i despre aventurile tale

Barbatilor nu le este dor de femeile triste, plictisitoare și negative. Povestește-i despre aventurile tale, fii mereu pozitivă, scrie-i ceva interesant – și atunci cu siguranță nu va uita de tine, iar mesajele tale îi vor provoca zâmbet și emoții plăcute.

Nu fi obsesivă

Dacă îi scrii la fiecare cinci minute, și la fiecare jumătate de oră, atunci când să-i mai fie dor de tine? El nu are timp pentru asta. Lasă-l să se odihnească periodic de tine și, între timp, fă-ți treburile tale. În primul rând, vei dovedi că ești o femeie autosuficientă, iar asta întotdeauna atrage mai mult decât o doamnă obsesivă, care nu poate trăi fără bărbat. În al doilea rând, dacă nu-l vei contacta o vreme, își va aminti de tine și te va căuta singur.

Trimite-i un mesaj de felicitare cu ocazia unei sărbători amuzante.

Nici nu vă imaginați câte sărbători există în lume. De exemplu, pe 25 mai este ziua prosopului (neapărat să-l feliciți, dacă este admiratorul lui Douglas Adams și a lucrării sale magnifice ”Ghidul autostopistului galactic” și reamintește-i că prosopul este un obiect indispensabil pentru un autostopist), iar pe 6 iulie – este ziua internațională a sărutului: trimite-i cât mai mulți emoji cu sărutări. Emoțiile pozitive îi sunt asigurate!

Cumpară un parfum atractiv

Parfumul, care se asociază cu tine – este o armă puternică pentru femeile care-și doresc să rămână în memoria bărbatului. Și dacă mai are un obiect de-al tău care e îmbibat cu mirosul tău, de exemplu, o jachetă pe care ai uitat-o la el, asta îl va face să se gândească și mai mult la tine.

Sursa