Cum arată femeia perfectă în opinia bărbaților? Iată 11 calități pe care le posedă!

Dacă ești invidioasă pe femeile care literamente se scaldă în atenția bărbaților, privește-le mai atent. Cel mai probabil nu e vorba de aspectul exterior și nici de carismă. Pur și simplu ele posedă un set de calități care aduc bărbații într-o stare de stupoare fericită. Și aceste calități pot fi dezvoltate de oricine – de aceea ai totul înainte!

1. Este inteligentă

Da, exact această calitate, atrage bărbații cel mai mult. Dacă bărbatul nu vrea nimic serios sau are un complex de inferioritate, cel mai probabil, o astfel de femeie își va alege ca parteneră. Însă un bărbat demn își alege o femeie pe măsură.

2. Este îngrijită

Aspectul exterior are importanță. Chiar dacă ai un suflet frumos și ești o personalitate interesantă, bărbatul se va uita mai întâi la aspect. Și nu e neapărat nevoie să ai parametrii modelelor de la Victoria’S Secret, e suficient să te prezinți corect, să ai grijă de tine și să pui accent pe calități, nu pe defecte.

3. E bună

Bunătatea înfrumusețează omul, în special femeia. De la s*xul slab, bărbații așteaptă înțelegere, empatie, compasiune. Femeile agresive niciodată nu au avut prea mare succes la bărbați și sufereau în singurătate.

4. E iubitoare

Viața bărbatului nu este simplă, de aceea el are mare nevoie de iubirea femeii. Pentru asta el este gata să răstoarne munții, însă femeia trebuie să fie capabilă să-i ofere iubirea.

5. Este energică

Chiar dacă au prioritate calitățile blânde, bărbații nu vor să se plictisească. Ei au nevoie de femeia care va fi pregătită mereu pentru aventuri.

6. Este unică

Individualitatea este apreciată foarte mult. Atât la femei, cât și la bărbați. ”Ea nu e ca toate celelate” – asta spun cu entuziasm bărbații despre femeile unice.

7. Este puternică

Orice s-ar întâmpa, ea nu va lăsa mâinile în jos. Astfel de femei împart cu iubitul toate greutățile și niciodată nu-l vor abandona în situații dificile.

8. Este pasională

Femeia ideală ar trebui să fie o amantă bună, pentru că s*xul joacă un rol important în viața bărbatului. Nu sunt necesare anumite abilități, însă pasiunea și temperamentul în pat trebuie neapărat să fie prezente.

9. Este fericită

Se spune că femeia devine fericită doar cu bărbatul iubitor. Și acest lucru este adevărat. Dar există și femei care nu se pot bucura de viață și a fi fericite. Cum le poți face fericte în relații? Bărbații nu au un răspuns la această întrebare.

10. Are scopuri

Dacă și-a stabilit să atingă un un scop, ea îl va atinge. Deși bărbații consideră femeile slabe, întotdeauna îi fascinează această calitate.

11. Este principială

Bărbații uneori au nevoie nu numai să fie inspirați, ci și ghidați. Aici se ascunde secretul – ei au nevoie de femei cu principii ferme.

11. Este feminină

Chiar dacă posedă calitățile enumerate mai sus, ea rămâne femeie –  blândă, sensibilă și grijulie. Acesta este secretul principal al femeii care poate înnebuni bărbații. Duritatea și puterea caracterului se împletesc cu blândețea și grija, cu farmecul feminin – și se obține un cocktail emoțional incredibil, în fața căruia cu greu poți rezista.

Sursa