7 motive pentru care bărbatul pleacă din relație, chiar dacă mai ”iubește” femeia!

Uneori putem observa o imagine destul de ciudată. S-ar părea că bărbatul ”iubește” femeia, dar el însuși rupe relația. De ce? Motive pot fi multe. Probabil și tu îți vei aminti câteva cazuri când bărbatul părăsește femeia iubită. De ce este ghidat el în acest moment?

1. Jumătatea-pesimistă

Pesimismul poate fi un motiv real pentru care bărbatul părăsește femeia. El construiește planuri, este inspirat de sentimentele sale, trăiește cu idei interesante și așteaptă punerea lor în aplicare, iar femeia trăiește cu visurile de a avea o bătrânețe fericită. În momentul în care ați încetat să priviți în aceași direcție, cu siguranță nu mai mergeți pe același drum.

2. Abilitățile culinare

Dacă, fiind într-o relație deja de câțiva ani, femeia nu reușește să devină o gospodină bună, bărbatul nu va rezista și va pleca. E prostesc să presupui că s*xul bun și sentimentele calde îl vor ține, dacă va fi lipsit de cina caldă, după o zi obositoare de muncă.

3. Bărbații mai rar iartă infidelitatea

Pentru a păstra familia, femeile iartă chiar și trădarea. Însă reperezentanții s*xului puternic nu sunt pregătiți să facă asta, deși se întâmplă uneori. Cu cât bărbatul iubește mai mult, cu atât supărarea e mai mare.

4. Reproșurile constante

Nevăzând în bărbatul său un erou, un cavaler, o autoritate, femeia însăși provoacă divorțul. Nemulțumirea constantă, reproșurile excesive – mai devreme sau mai târziu îl vor frânge. Nici dragostea nu poate salva o asemenea relație.

5. Nerealizarea financiară a bărbatului

Bărbații maturi își evaluează în mod adecvat capacitățile, iar diferența între statutul social poate avea un impact critic asupra relației. Bărbatul care iubește este gata să facă orice pentru femeia lui, dar nici nu-și poate depăși capacitățile.

Un bărbat obișnuit nu este capabil să-i ofere o viață frumoasă fiicei bancherului. În acest caz, pentru el este mai ușor să plece și să nu-i distrugă viața femeii.

6. Jocul fetiței inocente

Da, desigur, totul pare frumos atunci când femeia se transformă într-o fetiță inocentă. Și astfel de femei sunt iubite mai mult. Dar totul are o limită. Este un fenomen destul de rar, atunci când bărbatul este dispus să trăiască pe principiul “tată-fiică”.

7. Lipsa dorinței  de a avea copiii împreună

Când privirile asupra vieții nu coincid și partenerii nu pot ajunge la opinia comună de a avea copii, relația se destramă, chiar dacă iubirea e mare.