Doar o Femeie Încrezătoare va face aceste 7 Lucruri diferit într-o relație!

Oamenii care se respectă, trăiesc diferit decât cei neîncrezători. Însă încrederea trebuie să fie rezonabilă, pentru a-i aduce proprietarului beneficii destoinice. Ce secrete au femeile încrezătoare? Ce fac ele într-o relație diferit decât celelalte?

1. O femeie încrezătoare nu se torturează cu îndoieli.

Ea înțelege clar când partenerul o place și când nu. Această proprietate unică o distinge de cele care iubesc să construiască presupuneri şi enigme.

2. Femeia încrezătoare înțelege că în viată nu există nimic veșnic.

Relația care s-a încheiat, pentru ea este o altă poveste de viață, din care merită să învețe. Ea învață din propriile greșeli, însușind lecțiile relației eșuate.

3. Aceste femei au limite clare despre ceea este permis: atât în legătură cu sine cât și în interacțiunea cu alte persoane.

Principiile dure fac din ele personalități ferme și de neclintit în opiniile lor.

4. O caracteristică-cheie a femeilor încrezătoare – este abilitatea de a se baza pe experiența zilnică.

Firește, acest lucru duce la îmbunătățirea continuă a cunoștințelor și aptitudinilor,  pentru a deveni expertă în orice domeniu pentru sine.

5. Femeia încrezătoare nu se laudă.

O calitate a femeii încrezătoare este – modestia. Ea poate fi genială, dar nu consideră că este necesar să declare acest lucru întregii lumi. Lauda – nu este cazul ei. Uneori, este chiar prea tăcută.

6. Femeile încrezătoare nu dau vina pe alții pentru eșecurile lor.

Ele nu vor da vina pe bărbat pentru ruptură și nu vor declara la fiecare colț că este un nemernic. Aceste femei îşi asumă responsabilitatea și întotdeauna vor stabili clar propriile greșeli. Vor răspunde pentru ele. Însă, cu siguranță nu-şi vor asuma vina altcuiva.

7. Dacă femeia are încredere în sine, ea nu-și va presiona iubitul, forțându-l să grăbească lucrurile în relație.

Astfel de femei se simt încrezătoare atât în statutul de soție legitimă, cât și în cel fără drepturi legale. Pot să vă spun că acest comportament atrage bărbații, pentru că mulți dintre ei tergiversează cât mai mult căsătoria.

Însă o femeie încrezătoare este capabilă să observe dacă bărbatul de lângă ea este de încredere sau un afemeiat, care niciodată nu se va maturiza pentru a crea o familie.