Divorţul poate fi prezis în ziua nunţii: 5 semne pe care le observă fotografii la nuntă

Newly Weds Posing for Picture

Fotografii de nuntă petrec mult timp cu clienții lor. Datorită experienței, ei pot observa unele semne care arată că, mariajul nu va dura mult timp. Mai mulți fotografi de nuntă au vorbit despre semnele prin care poți înțelege care este relația în cuplu:

1. Unul dintre parteneri refuză să facă poze.

Există cazuri când unul dintre parteneri nu vrea să participe la sesiunea foto. Din fericire, în cele mai multe cazuri, el sau ea înțelege perfect cât de important este acest lucru pentru partener și cedează, dar nu întotdeauna. Când am început cariera mea, un bărbat m-a sunat și m-a invitat să fiu fotograf la nuntă. Am sosit, mă prezint miresei, iar ea arată spre aparatul foto și spune: “În direcția mea să nu-l întorci!” A fost o zi grea. Iar peste 3 luni au divorțat. Cred că dorința de a ține cont de nevoile partenerului este cheia unei relații de durată.

Rob Greer, fotograf, Los Angeles, California.

2. La nunta nu se prezintă mai mult de 20% dintre invitați

Cel mai probabil, prietenii și rudele îşi dau seama că relația nu are perspective. Din exterior, se observă mai bine în ce direcție se mișcă relația. Am lucrat la o nuntă, unde au fost invitate 250 de persoane. Au comandat o sală pentru 200 de locuri și au venit doar 60 de oaspeți. Apoi m-au întrebat dacă nu vreau să-mi chem soția și copiii la sărbătoare, pentru că totul deja era plătit și nimeni nu a venit. Recent am aflat că s-au despărțit.

Bryan Delia, fotograf, Clifton, New Jersey.

3. Divergențe financiare

Un cuplu a venit la mine pentru a discuta despre o sesiune foto. Când mireasa a mers la toaletă, mirele mi-a mărturisit: “Această nuntă mă va ruina. Cheltuielile sunt de două ori mai mari decât am planificat.” Problemele financiare au o importanță deosebită în căsătorie și, adesea, sunt cauza divorțului. S-au despărțit la șase luni de la nunta cu 150 de invitați.

Carlos J. Osorio, fotograf Miami Photo, Florida.

4. În timpul banchetului mirii nu comunică

Dacă petrec aproape toată seara separat, de exemplu, soțul merge să vorbească cu oaspeții, lăsându-și soția singură pe ringul de dans timp de câteva ore – este un semn de alarmă. Au existat cazuri când am fotografiat banchete și numai în câteva imagini ambii parteneri erau în cadru.

Gretchen Wakeman, fotograf , Scottsdale, Arizona.

5. Relația e construită numai pe atracția fizică

Am văzut cupluri unde mirele și mireasa manifestau unul faţă de celălat o atenție foarte pasionată. Îmi amintesc nunta unui cuplu tânăr. În relație predomina atracția fizică, era interesant să le observi comunicarea și limbajul corpului. La sfârșitul serii m-au invitat să ne retragem pentru o sesiune foto erotică, suna atât de ambiguu încât nu eram sigură ce-şi doresc – să le fac poze sau să particip la jocurile lor de dragoste. Totul era prea ciudat, de aceea am refuzat politicos și am plecat acasă. Un an mai târziu s-au despărțit.

Sol Tamargo, fondatoarea Del Sol Photography, Playa del Carmen, Mexic.

Sursa