Dacă ai părăsit-o, e mai bine să nu te întorci la ea…

Tu ai părăsit-o, nu uita asta.

Nu era suficient de bună pentru tine. Ştii asta, pentru că aşa simți în inima ta, chiar dacă probabil i-ai spus: “Nu ești vinovată, eu sunt.”

Ea întotdeauna voia ceva mai mult. Mai mult timp cu tine, mai multe nopți pe săptămână. Mai mult decât doar apeluri cu felicitări de sărbători. Voia să fie cu tine toată viața. Iar tu nu-ţi doreai asta.

Și nimic nu s-a schimbat.

Și ea făcea prea mult. Urai acest lucru, îți amintești? Voia să te îngrijească, când erai bolnav. Planifica să te surprindă cu o petrecere, când îţi era dor de casă. Ți-a dăruit cartea preferată cu semnătura autorului.

De parcă însăși nu avea nicio dorință, iar tu nu voiai să fii cu una ca ea, îți amintești?

Îţi doreai să călătorești, să vezi lumea. Iar ea ar fi făcut imposibil acest lucru. Îţi spunea că e fascinată de visurile tale, doar că acestea erau doar visurile tale și ai decis să nu le împarți cu nimeni…

Da, şi munca acum este foarte importantă pentru tine. Spre deosebire de ea, care era gata să-și schimbe viața, doar ca relația voastră să meargă. Tu niciodată n-ai sacrificat nimic de dragul relației voastre și nu ţi-ai dorit să fii cu cea pentru care tu ești mai important, decât cariera.

I-ai spus asta clar, adevărat?

Pentru că nu e genul tău. Are atât de multe cerințe: începând de la întâlniri, întâlniri cu prietenii şi terminând cu direcția relației voastre. Nu eşti obișnuit să-i oferi controlul altuia. Iar ea nu înțelegea acest lucru niciodată. Erai tu însuți, însă ea te judeca pentru asta.

Deci, șterge-i numărul, aruncă telefonul și mergi să întâlnești persoana pe care o meriți.

Pentru că nu te vei mai întoarce la ea.

Dacă vei dori să te întorci, ea nu este sigură cât de ferm va fi cuvântul “Nu”.

Sursa