Eu şi fratele meu ne-am căsătorit în același an şi iată cum s-au schimbat vieţile noastre după 6 ani…

“Eu şi fratele meu ne-am căsătorit în același an. Soțiile noastre erau tinere, frumoase, inteligente. Au absolvit Universitatea, iar înainte aveau un viitor luminos. Soția fratelui meu a decis să-şi facă o carieră, iar soția mea a decis că se va dedica familiei, copiilor, va fi alături de ei până la trei ani, iar apoi îşi va face o carieră. Adică a devenit – o casnică întreținută. Se întâmpla acum 6 ani.

În rezultat:

Fratele meu a divorțat. A obosit să se întoarcă într-o casă rece, să mănânce mâncare cumpărată şi încălzită, soţia lui venea de la muncă obosită, nu mai avea dorinţă să gătească şi nici în pat nu mai avea chef de nimic. Copiii n-au apărut în viaţa lor, din lipsă de timp pentru ei.

Iar eu… Am doi fii. De la muncă zbor spre casă. Acolo mă așteaptă mâncarea caldă, o casă curată, o soție bine dispusă pe care niciodată nu o doare capul. Şi nu trebuie să-mi spuneți că femeia acasă degradează. Soția mea poate susține orice discuție. Ea merge cu mine şi la pescuit şi oriunde. Ce pot să vă spun.. sunt fericit lângă ea. Copiii au mai crescut şi ea s-a întors la muncă.

Acum femeile strigă toate într-un glas că se pot întreține singure. Dar ştiţi, nouă bărbaților nu ne pasă dacă puteți sau nu câștiga bani. Pentru noi este important să fiți soții, nu parteneri de afaceri…”

Sunteți de acord cu autorul?

Sursa