Urmează aceste 3 sfaturi simple şi vei fi mereu atractivă în ochii bărbatului tău!

Cum să devii pentru el unicul obiect de atenție, cum să-l faci să se gândească la tine tot timpul liber? Iată momentele de bază, care îţi vor permite să captezi atenția bărbatului, astfel încât să fie doar al tău.

1.Nu te “dizolva” în bărbat.

În toate relațiile există perioade când sentimentele se răcesc, este absolut normal. Dar nu este normal cum reacționează multe femei la asta. Cu panică în ochi, ele se agață de gâtul bărbatului, să nu-l piardă. Și ca rezultat – pierd pasiunea bărbatului lor și importanța în ochii lui. De aceea, de îndată ce simți că bărbatul a început să fie rece cu tine – nu-i cere să-ţi acorde mai multă atenție. Nu-i arăta slăbiciunea, nu arăta că eşti flămândă. Dimpotrivă, îndepărtează-te, dacă vezi o îndoială în ochii lui. Numai în acest caz, bărbatul îşi va putea crește gradul de pasiune și va începe din nou să te caute.

2. Nu utiliza trucuri manipulatoare

Arsenalul femeilor nemulțumite este cu adevărat divers. Ele sunt capabile să obţină de la bărbați orice: iubire, atenție și chiar o nuntă.

Cu cât încerci mai mult să-ți gestionezi bărbatul, cu atât mai mult el va încerca să fugă undeva. Este important să înțelegi că odată ce ai observat la tine acest comportament – e un semn că în relația voastră există un dezechilibru. Ai nevoie de partenerul tău mai mult decât are nevoie el de tine.

Calea de ieșire din această situație – este să fii cinstită cu tine însăți. Să te gândești la propriul respect și la dezvoltare. Și în acest caz nu va trebui să recurgi la aceste instrumente, iar bărbatul tău nu va avea impresia că cineva vrea să-l gestioneze.

3. Niciodată nu-i spune bărbatului cuvântu: “Tu trebuie”, “ești obligat să faci asta…”

Atunci când bărbatul aude cuvântul “trebuie” – el începe să simtă apropierea stării de afect. Astfel, îl depreciezi pe el ca bărbat şi relația voastră în general. De asemenea, îţi pierzi atractivitatea sexuală în ochii lui.

De fiecare dată când vorbești despre obligații și îndatoriri, te pui mai presus decât alte persoane și ca răspuns, poți obține numai iritare. De aceea, când dorești ca bărbatul tău să facă ceva, nu utiliza cuvântul “trebuie”, ci utilizează o solicitare. Atunci când îl rogi, arăți că ții cont de bunăvoința lui și îi vei fi recunoscătoare.

Tehnicile de mai sus îţi vor permite să păstrezi vie dorința bărbatului tău. Și el, înțelegându-și importanța, va tinde să te bucure.