8 lucruri la care trebuie să tinzi, în loc să cauți cu disperare atenția bărbaților!

De multe ori aud fete care se plâng că  sunt singure, că sunt nişte ratate şi discuţii pe tema “unde să-l găsesc”, “au mai rămas oare în lume bărbați adevărați” şi “cum să-l reîntorc pe fostul”

Încercarea cu toate forțele de a obține atenția bărbatului nu aduce nimic, în afară de tristețe şi dezamăgire.

Unul dintre principalele motive pentru această dorință frenetică de a găsi un partener – este percepția negativă a singurătății. Oamenii se concentrează pe minusuri, uitând că pentru a atinge cele mai importante și utile obiective, nu ai nevoie de partener. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le faci, în loc să alergi cu disperare după bărbați.

1. Corpul pe care ţi l-ai dorit întotdeauna

Corpul, spre deosebire de bărbat, îţi va răspunde pentru grija pe care i-o porţi. Învață să faci sport cu plăcere, nu ca să fii pe placul cuiva. Atunci rezultatul singur va apărea. Apropo, şi bărbatul de asemenea va apărea. Dar nu merită să te agăți de acest gând.

2. Călătoreşte

Amintește-ţi unde ai visat mereu să mergi și înțelege că acum este cel mai potrivit moment din viață să o faci. Fără scuze: economisește bani, ia-ţi concediu și mergi într-o călătorie.

3. Citeşte cărți bune

Concentrează-te pe lucrurile pentru care adesea nu-ţi ajunge timp. De exemplu, pe lecturarea unor cărți bune: pentru suflet, dezvoltare personală şi autoeducație.

4. Ritualul de dimineață

Oamenii cei mai productivi și de succes sunt cei care se trezesc devreme. Ei găsesc timp pentru un ritual bun de dimineață, care să-i încarce pozitiv pentru toată ziua. Petrece-ți dimineața nu pentru a verifica rețelele sociale, ci pentru a te uni cu tine însăți. Un mic dejun delicios, pe care îl vei pregăti numai pentru tine, gimnastica, atenția la gândurile și dorințele tale – începe ziua corect și vei vedea cât de mult îţi va afecta viața.

5. Comunicarea cu prietenele

Relațiile care nu depind de aspectul tău și situația financiară – oare poate fi ceva mai bun decât asta? Acordă mai multă atenție comunicării cu oamenii apropiați şi prietenii. Ei sunt o sursă de sprijin și motivație, care este foarte importantă pentru bunăstarea ta mentală.

6. Sănătatea

Să fii singură nu este o scuză să renunți la tine. Acest lucru se aplică atât sănătății fizice, cât și celei mintale. Concentrează-te pe nevoile organismului și ai grijă de el cum se cuvine.

7. Educație

Un alt lucru care nu va fi niciodată în zadar – sunt noile abilități și cunoștințe. Ai grijă de dezvoltarea carierei, înscrie-te la cursuri interesante sau mergi la cursurile de masterat. Există o mulțime de oportunități de auto-educație. Găsește ceea ce-ţi va fi interesant și te va ajuta să avansezi. Poate chiar te vei decide să-ţi deschizi propria afacere, atunci este util să citeşti despre cum să faci acest lucru.

8. Visurile tale

Libertatea – este cel mai bun moment pentru a învăța să te asculți și să nu-ţi amâni realizarea dorințelor. Propria realizare este importantă şi pentru relațiile puternice: cum îţi poți trăi viața cu cineva, dacă n-ai decis ce vrei să faci cu ea?

Tu – eşti pe primul loc, visurile tale sunt pe primul loc. În ceea ce privește iubirea – ea mai poate aștepta.

Sursa