Cum ar fi fost femeile, dacă le-ar fi creat bărbații?

1. Dimensiunea bustului la femei s-ar schimba ciclic, după zilele săptămânii. Luni – numărul unu, marți – numărul doi, miercuri – trei și așa mai departe… Sâmbătă și duminică – zile de sărbătoare.

2. În zilele campionatelor mondiale de fotbal și hochei, acestea ar intra în starea de anabioză.

3. Dacă o fată ar veni la întâlnire cu prietena ei, asta ar însemna doar un singur lucru: s*x în trei – și imediat!

4. În zilele favorabile pentru concepție, pe fruntea lor s-ar conecta o lumină roșie cu sirenă.

5. Astfel de zile pe an ar fi doar două…nu, astfel toată omenirea ar dispărea. Bine, cinci!

6. Fiind pasager în mașină, ar pierde elasticitatea corzilor vocale și darul vorbirii. La o viteză de peste 150 km/oră, li se va conecta automat dorința pasională de a face s*x oral.

7. După 18 ani, orice femeie ar avea o alergie teribilă la mirosul, aspectul, vocea și scrisul de mână al mamei sale.

8. Sarcina ar dura două săptămâni. Nașterea cinci minute și ar fi un proces distractiv, ceva asemănător cu jocul de rugby, brodarea sau rezolvarea cuvintelor încrucișate.

9. Femeile ar avea un mare simț al armoniei universale. La vederea unui bărbat care se uită la fotbal sau hochei, şi-ar pierde controlul asupra acestui sentiment și ar alerga după bere pentru a face compoziția perfectă.

10. De fiecare dată, când şi-ar refuza bărbatul să facă dragoste, ar câștiga 500 g de greutate în exces.

11. Orice bărbat ar putea primi o diplomă de medic ginecolog în două luni: după 5 ore de teorie și 40 de practică cu un instructor cu experiență.

12. În urechi ar avea mini-traducători speciali, care ar traduce automat replicile bărbaților în limba femeilor. În loc de “uhu”, ele ar auzi, “Scumpo, arăți extraordinar”, și în loc de “aha” – “Nu știi cât sunt de fericit că am avut norocul să întâlnesc un astfel de ideal de inteligență, sensibilitate, frumusețe și talent ca tine”.

13. După școală, ar merge pentru scurt timp în armată, unde vor învăța să se îmbrace în 45 de secunde.

14.Ciocolata ar fi acționat asupra lor chiar mai eficient decât acum. Primind o ciocolată, ea te-ar ierta pentru trădare.

Sursa