Test: Priveşte imaginea şi află ce frică ascunde subconștientul tău

Probabil conștient îţi înțelegi fricile, însă fiecare om are şi frici ascunse de minte. Chiar putem nici să nu bănuim despre existența lor!

Te confrunți cu unele frici? Nu poţi suporta șobolanii sau insectele? Ce este ascuns în subconștientul tău? Privește cu atenție imaginea de mai jos. Primul lucru pe care îl vezi îţi va răspunde la întrebarea de mai sus. Citește și descoperă secretul fricilor tale subconștiente.

CUŢITUL simbolizează următoarea frică:

Ți-e teamă de orice boală. Mai exact, ţi-e teamă de gândul despre o boală fatală care se ascunde profund în corp. În special te îngrijorează probabilitatea unei morți neașteptate.

OMIDA simbolizează următoarea frică:

Ți-e frică de fantome. Această teamă se mai numește phasmofobie. Însuși gândul că ea te poate urmări nu-ţi dă pace. Eşti nevoit(ă) să te uiți prin părţi, de fiecare dată când rămâi singur(ă) acasă sau adormi într-un pat gol și rece.

FLUTURELE simbolizează următoarea frică:

Trădarea – este cea mai mare frică a ta. Este posibil să fi întâmpinat probleme grave de viață care au fost asociate cu persoane fără scrupule ce ţi-au provocat durere și daune bunăstării mintale. Este posibil să fi fost respins(ă) cândva de omul iubit sau poate ai fost eliberat(ă) de la muncă etc. Şi ai învățat să păstrezi totul în tine. Cu toate acestea, frica se manifestă imediat după ce te lovești din nou cu ceva similar.

MĂRUL simbolizează următoarea frică:

Moartea – este cea mai mare frică a ta. Și nu se referă la tine, ca în primul caz. Ți-e teamă de soarta familiei tale. Acest lucru se datorează faptului că în trecut ţi-a murit o persoană dragă. Nici măcar nu te poți gândi la un astfel de eveniment trist, pentru că ceva deja ți-a traumatizat subconștientul și a dat naștere unei noi frici profunde.

Sursa