7 Întrebări pe care bărbaţii le URĂSC! Evită să i le pui şi relația voastră va fi puternică şi fericită!

Dacă nu vrei să-ţi enervezi iubitul, atunci e mai bine să eviți astfel de întrebări. Învață să asculți și relația voastră va fi puternică și fericită.

“Cât câștigi?”. Poţi avea dorința să afli cât câștigă și asta, absolut dezinteresat. Însă, majoritatea bărbaților urăsc această întrebare. Asta îi face să se îndoiască de sinceritatea iubirii din partea fetei sau femeii.

“Te consideri cel mai deștept?”. Este o întrebare cu agresiune directă, care imediat va forța bărbatul să se îndepărteze de tine. Orice insultă ascunsă nu te va face să crești în ochii bărbatului. Dimpotrivă, asta îl va descuraja imediat, îl va face să te trateze cu grijă.

“Vrei copii?” Sau “Îți plac copiii”. Sunt întrebări proaste pentru un bărbat de până la 25 de ani. În principiu, este aproape imposibil să ghicești intervalul de vârstă, pentru că unii bărbați nici la 30, nici la 40 de ani nu-şi doresc copii. E mai bine să nu-i pui astfel de întrebări direct și chiar la începutul relației.

Întrebări când aveţi o relație de lungă durată sau sunteți căsătoriți.

“Mă iubeşti?” Dacă vrei să-ţi faci bărbatul să sufere pune-i această întrebare cel puțin o dată pe zi. Într-o formă jucăușă, cumva este potrivită, dar multe femei pun această întrebare cu toată seriozitatea şi apoi se supără de reacția negativă a bărbatului. Nu întreba astfel de lucruri bărbatul care deja este cu tine.

“Când în sfârșit mă vei cere de soţie?” O întrebare normală, fără reproșuri va fi destul de potrivită, dacă vă întâlniți de mult timp. Însă dacă în vocea ta va suna a reproș, această întrebare poate face bărbatul să-ţi răspundă: “Niciodată”. Dacă îţi dorești să creați o familie bună, lasă-l pe el să decidă dacă va fi sau nu va fi nunta şi când va fi ea.

“La ce te gândești?” Această întrebare este enervantă, atunci când bărbatul într-adevăr se gândeşte la ceva. Uneori omul se poate “bloca” câteva minute – adâncindu-se în amintiri şi trăiri.

“Mă înşeli?” Dacă nu ai încredere în tine, asta este problema ta. Să rupi relația și psihicul bărbatului cu astfel de întrebări – este o prostie neascunsă. Singura situație în care această întrebare este relevantă – e atunci când sunteți separați o perioadă lungă de timp și nu simțiți sentimente speciale unul pentru celălalt. Chiar și în acest caz, nimeni nu-ţi va da un răspuns pozitiv.

Orice bărbat poate fi cucerit cu tăcere înțeleaptă şi precauție în alegerea subiectelor pentru conversație.

Sursa