Iată cum te vei simţi când vei întâlni bărbatul predestinat, după mai multe relaţii eşuate

Când îți întâlnești destinul, totul se întoarce cu susul în jos. Nu eşti obișnuită să-ţi răspundă atât de repede la mesaje și să te asculte atât de atent, atunci când vorbești. Eşti uimită chiar și de lucrurile mici: când îţi deschide ușa sau te ia de-acasă când mergeți la întâlnire.

Nu eşti obișnuită că cineva te privește în ochi atât de profund și îţi mărturisește ceea ce simte. Nu eşti obișnuită cu ideea că cineva poate fi atât de direct şi nu-ţi fură timpul în zadar.

Deși ai simţit de la bun început că este diferit – încă eşti precaută. Ai fost rănită înainte și nu vrei să repeți greșelile trecutului. Pentru că nu te grăbești. Acționezi cu prudență.

Și pe el nu-l deranjează acest lucru. Nu este împotrivă, că ai nevoie de câteva săptămâni, înainte să i te deschizi. Că ai nevoie de câteva luni înainte de a accepta ceva mai intim. Că ai nevoie de câțiva ani pentru a accepta că este destinul tău.

Spre deosebire de ceilalți, nu te face niciodată să te îndoiești sau să-şi faci griji. Niciodată nu se încruntă când alt tip, prietenul tău, vorbește cu tine. Nu se plânge că ai o rochie prea scurtă și nu te acuză de trădare. Niciodată nu te forțează să faceți dragoste, dacă nu ai chef.

El te tratează corect. Te tratează așa cum meriţi.

Comportamentul lui – împrospătează, dar în același timp – sperie, pentru că este complet diferit. Eşti obișnuită să aștepți ore întregi să ţi se răspundă la mesaj şi să-ţi ţii emoțiile în interior. Eşti obișnuită cu regulile relațiilor moderne.

Însă el distruge aceste reguli și nu știi cum să reacționezi. Trebuie oare şi tu să-ţi recunoști sentimentele? Trebuie să-i răspunzi imediat la mesaj? Să fii tu, cea adevărată?

Cu el de parcă ești pentru prima dată într-o relație. Pentru prima dată te deschizi cuiva. Pentru prima dată ai încredere în cineva. Pentru prima dată, crezi sincer că poți petrece o viață întreagă cu cineva.

Când îți întâlnești destinul după mai multe relații eșuate, începi să te ții strâns de el. Pentru că știi cât de greu e să găsești un bărbat bun. Știi cât de norocoasă eşti să fii într-o relație cu iubirea vieţii tale.

Nu vrei să strici nimic. Nu vrei să pierzi cel mai frumos lucru care ţi s-a întâmplat. De aceea faci cele mai bune lucruri, depui toate eforturile – iar cel mai nebunesc lucru este că şi el face la fel. Îţi oferă atât cât primește.

Când îți întâlnești destinul, înțelegi în sfârșit ce înseamnă să fii iubită. În sfârșit, simți dragostea așa cum ar trebui să fie.

Iată de ce nu te îndoiești nicio clipă, că ar trebui să fii cu acest bărbat.

Sursa