4 Motive întemeiate pentru care femeia pleacă din relație…

Despărțirea – este un proces dificil, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, dar uneori partenerii se despart, chiar dacă fiecare dintre ei are motive diferite. Femeia încearcă să mențină relația cât mai mult posibil, dar există situații în care îi este dificil să rămână alături de bărbat.

Iată principalele motive pentru care femeia devine inițiatorul rupturii.

4. Îşi pierdere încrederea

Relația extraconjugală este un motiv întemeiat pentru femeie să rupă relația. Ea nu poate avea încredere în bărbatul care o înșală.

Un alt motiv de pierdere a încrederii – este atunci când bărbatul minte şi pretinde că e bun. Dacă bărbatul nu poate fi sincer și deschis, nu are puterea să-și recunoască greșelile și să le corecteze, preferând o minciună confortabilă, o relație cu un astfel de bărbat mai devreme sau mai târziu va eşua.

3. Prea mult control

Când femeia simte că bărbatul o controlează exagerat – ea poate pleca din relaţie. Unii bărbați sunt foarte autoritari și cer supunere din partea femeii. De regulă, femeile evită acești bărbați, dacă, desigur, nu au probleme psihologice. O femeie normală preferă să fie independentă și autosuficientă.

2. Iresponsabilitatea

Există o mare probabilitate ca un bărbat iresponsabil să fie abandonat de femeie. Dacă bărbatul pune pe umerii femeii toate obligațiile casnice și financiare, iar el duce o viață lipsită de griji, mai devreme sau mai târziu femeia va pleca dintr-o astfel de relație.

1. Reguli și restricții inutile

Mulți bărbați creează un set de reguli și restricții inutile în casă. Asta îi dă femeii sentimentul că este într-o închisoare și nu într-o relație. Atunci când libertatea de exprimare și de mișcare este pusă la îndoială sau reglementată de bărbat, femeia se dezamăgește și se va gândi să plece. În relații nu ar trebui să existe reguli care să restricționeze libertatea și spațiul personal, ci trebuie adoptate preferințe comune, dar numai după discuții și înțelegeri de comun acord.

Desigur, fiecare relație este diferită și oamenii sunt diferiți. Cel mai important lucru este să poți negocia cu celălalt și să determini ce este acceptabil pentru tine și pentru partener. Iar pentru asta vei avea nevoie de onestitate, curaj și capacitatea de a fi sinceră cu tine însăți.