Există LUCRURI despre care BĂRBAȚII nu vorbesc, chiar dacă îşi doresc. Iată 13 dintre ele!

Există multe lucruri despre care bărbații nu vorbesc cu femeile lor, chiar dacă îşi doresc și uneori e nevoie. Adesea, femeile îşi acuză bărbații de lipsă de atenție, dar acest lucru nu este întotdeauna adevărat. Bărbații observă multe lucruri, dar din diverse motive închid ochii și pretind că nu văd nimic.

Deci, despre ce nu vorbesc de obicei, bărbații?

13. Bărbaților nu le plac fetele arogante, nepoliticoase cu chelnerii, cu vânzătorii etc.. Asta le provoacă dezgust, chiar dacă nu o spun direct.

12. Bărbatul înțelege femeia mai puțin decât şi-ar dori, dar mai mult decât crede femeia.

11. Majoritatea bărbaților ştiu să gătească, să spele și să facă alte lucruri casnice elementare. De aceea, nu va suporta un comportament urât sau isterie din partea gospodinei.

10. Nu se teme de femeia puternică. Pur şi simplu astfel de femei nu sunt pe placul multor bărbați. La fel cum şi femeile nu iubesc bărbații slabi.

9. Dacă nu manifestă inițiativă … Gândește-te, poate că nu e interesat de tine? Orice bărbat va face totul pentru a atrage atenția femeii de care are nevoie. De aceea, dacă bărbatul nu face nimic, atunci nu are nevoie de tine.

8. Reflecțiile îndelungate despre fragilitatea existenței – un semn că bărbatul este îngrijorat de ceva, poate e în depresie sau are probleme de sănătate.

7. Bărbatul niciodată nu va pleca de la femeia cu care se simte bine. În conceptul de bine este inclusă şi obișnuința și confortul – nu doar fizic, ci și psihologic.

6. Bărbatul vrea să-ţi simtă încrederea și sprijinul. Și uneori, el merită cu adevărat asta, pentru că știe ce face, chiar dacă femeia nu vrea să recunoască.

5. El poate să-ți îndeplinească toate capriciile. Dar nu întrece limita, poate că doar îţi testează limitele egoismului?

4. Sunt mulți bărbați care adoră femeile plinuțe. Cel mai important lucru aici este ca silueta ei să fie proporțională. Cu cât bărbatul este mai în vârstă, cu atât mai puțin îi pasă de această problemă.

3. Bărbatul nu întotdeauna vrea să facă dragoste. Da, destul de ciudat, dar este adevărat. Uneori, el preferă să se relaxeze și să stea pe canapea. Dar acest lucru nu înseamnă că nu te mai dorește.

2. Bărbatul de multe ori observă picioarele nedepilate, rădăcinile crescute sau acneea de pe nas. Dar, în general, acestea nu sunt lucruri atât de importante pentru el, dacă te place.

1. Cel mai mult, bărbatul apreciază la femeie accesibilitatea. Şi nu pentru toată lumea, ci numai pentru el.