6 dovezi incontestabile că bărbații mai în vârstă – sunt cei mai buni iubiți!

După 25 de ani începi să observi că bărbații de 30-40 de ani nu mai sunt percepuți ca niște “moși”, ci sunt destul de atractivi. Asemenea încredere, putere și farmec rar o vei întâlni la cei de vârsta ta. Dar însăși ideea de a fi cu un bărbat matur te sperie şi-ţi  pare ciudată.

Cu bărbații de aceeași vârstă ai mai multe puncte sociale și culturale comune și o viziune similară asupra lumii. Cu un bărbat matur, e mai greu să găseşti puncte comune, dar asta poate fi o experiență utilă pentru ambii. Indiferent dacă eşti interesată doar de flirt, întâlniri sau o relație cu acest bărbat, există mai multe motive bune pentru a fi cu el:

1. Este încrezător.

Un bărbat matur se simte bine în pielea lui. El a trecut toate fazele incomode de creștere și s*xual deja s-a adaptat cu corpul și personalitatea sa. Nu are nevoie să te impresioneze și să fie ceea ce nu este. El știe ce poate oferi și nu încearcă cu disperare să mulțumească pe cineva. Se comportă firesc şi atrage femeia cu încrederea şi calmul său. În rândul celor tineri, rareori îi întâlnești pe cei care s-au studiat și s-au acceptat.

2. Are experienţă

Un bărbat tânăr poate avea energie, curaj si curiozitate să realizeze în dormitor orice scenariu. Un bărbat matur a lăsat în urmă etapa experimentelor și acest lucru nu e rău, pentru că acum el știe ce funcționează și ce nu, și poate garantat să-i aducă femeii plăcere. Şi nu e vorba de numărul de partenere, ci de faptul că a avut ani la dispoziție să-și perfecționeze abilitățile s*xuale.

3. Pentru el este important romantismul

Să apreciezi fiecare fotografie, să scrii comentarii şi să trimiţi imagini amuzante pe rețelele de socializare desigur e ceva drăguţ, dar…aş prefera să am un bărbat romantic în viaţa reală. Cu un bărbat matur acest lucru este mai probabil. Bărbatul matur ştie cât este de important contactul personal, el acordă mai puţină atenţie rețelelor sociale.

4. Nu-l interesează jocurile sau intrigile

Rareori vei întâlni un bărbat matur care este interesat de intrigi. Dacă nu vrea să-şi asume obligații, îţi va spune direct că vrea doar să doarmă cu tine. Dacă el caută ceva mai mult, deja ştie ce vrea și-ţi va spune asta. Acest lucru îi oferă femeii sentimentul de securitate și liniște. Faptul că e direct poate părea dur, dar de la o astfel de persoană nu aștepți trucuri murdare. În plus, el cu siguranță știe exact ce femei îi plac și este încrezător în alegerea sa.

5. El poate face față onestității tale

Nu toți tinerii sunt dispuși să accepte adecvat criticile constructive despre abilitățile lor s*xuale. Mândria bărbaților este ceva extrem de fragil.

Un bărbat adult înțelege că trupul femeii este un sistem complex și nu-l deranjează să audă câteva sfaturi privind exploatarea lui. Aceasta este omul căruia îi poţi spune fără supărare: “Te rog, nu fă asta”. Nu este împotrivă să fii tu cea cu inițiativa, dar în același timp, e mereu gata să ia inițiativa în mâinile sale.

6. Te simţi confortabil alături de el

Alături de o persoană sigură, care nu încearcă să pară altcineva și nu se sfiește de neajunsurile sale, îţi dorești să fii la fel, să te simţi calm și în siguranță. Această ușurință creează o relație confortabilă, în special pe plan s*xual. Nu-ţi faci griji că îţi observă neajunsurile sau te analizează, pentru că deja simți că îl atragi.

sursa