Iată cum acţionează fiecare semn zodiacal, atunci când se îndrăgostește în secret de tine!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dacă Berbecul e îndrăgostit de tine – va fi interesat de viaţa ta şi îţi va pune multe întrebări. Vei simți că eşti obiectul principal al interesului său. Vrea să știe totul despre tine. Intențiile lui sunt evidente și nu va trebui să ghicești despre ele.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Atunci când Taurul este interesat de tine – te va verifica. Acest lucru te poate deruta, pentru că el poate combina o curtare frumoasă cu flori și daruri, cu un comportament detașat față de tine Dar nu te lăsa înșelată, în acest fel Taurul îşi protejează inima de durere.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Acest nativ este îndrăgostit irevocabil de tine. El nu știe cum să-și ascundă sentimentele când vine vorba de dragoste. Geamănul este foarte atașat de obiectul pasiunii sale, de aceea scânteia în relația voastră nu se va stinge mult timp. Dacă bănuiești că un Geamăn este pasionat de tine, cel mai probabil așa este.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racul va încerca să te facă să zâmbești. Când este îndrăgostit – este foarte atent. E un semn foarte emoțional, iubește intens și îşi face griji pentru obiectul afecțiunii sale. El vrea să se asigure că nu va fi rănit, dar în același timp nu poate face nimic cu emoțiile sale. Când Racul îţi acordă mult timp, vrea să fie alături și face totul pentru a-ţi oferi confort și fericire – atunci înțelegi că este îndrăgostit la nebunie de tine.

Leu (23 iulie – 22 august)

Când se îndrăgostește, Leul îşi protejează obiectul afecțiunii. Este renumit pentru ego-ul său mare, dar când se îndrăgostește, va dori să-ţi aparțină complet. Dacă nu ești încă pregătită pentru o relație serioasă, va face totul pentru a arăta că eşti iubita lui. De exemplu, le va spune tuturor cât de fericit este alături de tine sau te va îmbrățișa în public.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Se comportă de parcă nu-l interesează persoana ta. Bărbatul Fecioară este foarte precaut cu oamenii când nu e convins dacă va în siguranță într-o relație, de aceea pretinde că nu-i pasă. Cu cât e “mai rece” cu tine, cu atât e mai mare probabilitatea să fie îndrăgostit de tine. Nu-ţi fă griji, în timp, îşi va deschide sentimentele.

Balanța (23 septembrie – 22 octombrie)

Acest nativ va deveni indecis. Balanțele – sunt persoane romantice, întotdeauna protejându-şi  echilibrul și liniștea. Când se îndrăgostește, lumea i se întoarce cu susul în jos, de aceea este foarte atent și încearcă să cântărească argumentele pro și contra înainte de a-şi permite să iubească pe cineva cu adevărat.

Scorpion (23 octombrie – 22 noiembrie)

Scorpionul este fidel și închis. Poate părea detașat și rece, dar în adâncul sufletului este pur și simplu confuz și înnebunit, imaginându-şi că te poți întâlni cu alți bărbați sau că nu eşti interesată de el. Scorpionul este cunoscut pentru fidelitatea lui față de oamenii pe care îi iubește, de aceea se comportă într-un mod nu prea frumos în timpul fazei intermediare dintre întâlniri și relație.

Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

Vrea mereu să facă ceva cu tine. Un Săgetător îndrăgostit va planifica o călătorie cu tine în weekend și-ţi va arăta locurile frumoase pe care nu le-ai văzut niciodată. El va încerca să afle dacă poți fi partenerul lui într-o călătorie, deci asta este cea mai mare pasiune a lui. Cu cât vrea mai mult să experimenteze cu tine, cu atât mai mult el este interesat de tine.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Îți pune întrebări despre viitor. Capricornul iubeşte să-şi facă planuri și să le urmeze. Nu-i place să fie în incertitudine și nu va fi interesat de relație, dacă înțelege că nu va duce la nimic.

Vărsător (21 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorul îți va oferi timp ţie, nu obiectivelor sale. El este fixat pe munca sa, iar dacă se concentrează complet doar pe tine, vei realiza că este cu adevarat îndrăgostit de tine. Chiar dacă spune că nu-și poate permite o relație, urmărește-i acțiunile – ele sunt mai elocvente decât orice cuvânt.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Când Peștii se îndrăgostesc, simt o înălțare creativă și inspirație, și probabil vei observa acest lucru imediat. Îţi va dedica cântece şi versuri. Vei afla despre sentimentele sale, pentru că într-un fel vei fi muza lui.

Sursa