Cum înțelegi că în viaţa ta a apărut bărbatul care nu va înceta niciodată să te iubească? Vezi dacă face aceste 9 lucruri!

Fiecare femeie visează să găsească bărbatul unic, alături de care va putea trăi o viaţă lungă şi fericită. Și totuși nu întotdeauna poţi anticipa cât va dura relația. Există unele maniere de comportament la bărbați, prin care îţi poţi da seama că s-a îndrăgostit de tine și nu va pleca niciodată!

1. Te venerează. Un astfel de bărbat te face să te simți o regină.

2. Te arată lumii. Acest partener te va prezenta tuturor prietenilor, rudelor și prietenilor. El vrea să se laude cu tine!

3. Nu se teme să vorbească despre viitor. Acest lucru este foarte important și lăudabil, deoarece majoritatea bărbaților nu se grăbesc să facă promisiuni mărețe, pentru că nu sunt siguri că le vor putea respecta.

4. Nu flirtează cu alte fete, pentru ca nu are nevoie de asta. Şi de ce ar face-o dacă te are pe tine!

5. Îți spune ceea ce nu le-a spus altora. Un astfel de partener este gata să-ţi mărturisească despre cele mai intime lucruri.

6. Se gândește la tine atunci când ia decizii importante. El simte că sunteți o familie, o alianță în care ambii parteneri ar trebui să se consulte reciproc.

7. Nu-l interesează doar s*xul! El vrea să se dezvolte împreună cu tine, să cunoască lumea și să devină mai inteligent și mai înțelept.

8. Vrea să fie tot timpul cu tine. Nu-l plictiseşte și nu-l irită niciodată compania ta.

9. Încearcă să-ţi facă pe plac, pentru că vrea să-ţi facă viața mai frumoasă!

Nu toate femeile sunt încântate când bărbatul literalmente înnebunește de dragoste, dar fiecare adoră atenția și conștientizarea faptului că și-a găsit a doua jumătate.

Sursa