9 Lucruri care trebuie să-ţi placă la bărbatul tău de la început, dacă îţi dorești o relație de succes!

Nu trebuie să-ți placă absolut totul. El este om, un om imperfect, ceea ce înseamnă că va avea acele momente care nu-ţi vor fi pe plac. Însă dacă îţi dorești o relație de succes, unele lucruri ar trebui să-ţi placă 100%, pentru că iubirea nu va putea suplini asta.

1.Aspectul fizic

El nu trebuie să fie cel mai frumos bărbat de pe planetă, dar trebuie să te atragă aspectul lui fizic. În caz contrar, viața voastră s*xuală va fi problematică.

2. Felul cum te tratează

Dacă te umilește, arată lipsă de respect – tu meriți o atitudine mai bună. Acum poţi închide ochii la aceste lucruri mărunte, le poţi percepe ca pe o trăsătură a lui, simţ al umorului – dar în cele din urmă te vei plictisi de asta. Iată de ce e mai bine să-ţi economisești timpul şi să pleci de la cel care de la început te tratează rău.

3. Apropiații lui.

Poate ai speranța că îşi va părăsi prietenii pe care nu-i poţi suporta, dar nu există nicio garanție. Cel mai probabil, ei vor fi şi la nunta voastră, dacă se va ajunge acolo, de aceea asigură-te că oamenii lui apropiați îţi sunt pe plac (sau cel puțin îi poţi suporta câteva ore).

4. Cum te sărută

Dacă nu-ţi place cum te sărută, dacă nu e bun în pat, în cele din urmă vă veţi săruta și veţi dormi împreună tot mai puțin, până veţi înceta să mai faceţi asta.

5. Animalele de companie.

Dacă are o pisică de numai doi ani și care va trăi încă 10 ani, ar fi mai bine să te îndrăgostești de această pisică. Să-i ceri bărbatului să aleagă între tine și animalul de companie – este crud și nedrept.

6. Munca

Nu trebuie să fii un fan a ceea ce face. Dar trebuie să-i sprijini cariera și să fii mândră de el. Dacă regreți că nu este avocat sau medic, atunci problema este în tine și asta va cauza probleme în relație.

7. Simțul umorului

Dacă glumele lui nu ţi se par amuzante, atunci cum ai de gând să râdeți împreună? Nu trebuie să te întâlnești cu un umorist. Trebuie doar să găsești acele lucruri comune, de care veţi putea râde împreună.

8. Hobby-urile lui.

Dacă toate hobby-urile lui sunt jocurile video și tu le urăști, asta va duce doar la certuri. Ar trebui să le tratezi normal, pentru că fiecare dintre noi are modul său de a se relaxa.

9. Familia lui.

Cu cât te vei înțelege mai bine cu mama lui, cu atât viața ta va fi mai ușoară. Familia lui nu va lua parte la toate aspectele relației voastre, dar vor veni. Chiar vrei să-ţi fie teamă de orice sărbătoare?

Sursa