7 Tipuri de bărbați, de care ar fi bine să stai cât mai departe…

Uneori ești atât de supărată, încât crezi că e mai bine să fii singură, că iubirea nu merită suferința și durerea ta. Draga mea femeie frumoasă şi puternică… nu IUBIREA provoacă durere, ci omul greșit pe care îl ai alături de tine. Dacă eşti într-o relație cu unul dintre următoarele tipuri de bărbați, fii pregătită pentru dezamăgire și despărțire:

1. Bărbatul care are nevoie de corecție

Acest bărbat are potențial. Și înțelegi că tot ce-i trebuie – este puțină dragoste și grijă din partea ta pentru a se realiza.

Poate că e din acei bărbați care nu se reține prea mult la un loc de muncă. Poate că fumează prea mult și bea, nu are suficientă ambiție, nu poate înțelege ce să facă sau e doar leneș. Indiferent ce se întâmplă, eşti gata să rămâi cu el, să învestești forțe în relația voastră și să-l transformi în cel pe care îţi dorești să-l vezi alături de tine.

Acest lucru niciodată nu va funcționa. Pentru că oamenii practic nu se schimbă, dacă nu sunt pregătiți pentru asta. Dacă el nu este cel pe care îl dorești de la bun început, eliberează-l și găsește-l pe cel ce are calitățile pe care le cauți.

2. Bărbatul necomunicabil

Acest bărbat nu poate transmite emoții sau sentimente, chiar dacă de asta depinde viața lui. El nu consideră că este importantă comunicarea dintre voi, de aceea nu va stabili o comunicare cu tine, doar pentru că tu aștepți asta de la el. Dacă eşti una dintre acele femei care vrea să știe cum se simte soțul ei și unde este – mai bine pleacă. Acest lucru niciodată nu se va întâmpla, cu acest tip de bărbat.

3. Afemeiatul

Acest bărbat te iubește pe tine, la fel cum iubeşte și multe alte femei. Sexul cu tine este excelent … la fel cum e şi cu celelalte. Nu vei fi niciodată unica lui, pentru că el nu este capabil de acest lucru. Diversitatea – este stilul lui de viaţă. Dacă eşti în căutarea unei relații perfecte, monogame, nu o vei găsi lângă acest bărbat.

4. Bărbatul care nu se cunoaște pe sine

Acest bărbat te atrage cu misterul şi îngândurarea lui. Îţi cere opinia despre tot. Îţi hrănește ego-ul, punând presiune pe dorința ta de a-l ajuta să se cunoască pe sine. Îţi spune că vrea un anumit lucru, însă acțiunile lui vorbesc despre altceva.

Te epuizezi încercând să afli ce-și dorește … și până când el nu va afla acest lucru, nu-l vei face niciodată fericit. Pentru că nimeni și nimic nu-l va face fericit. Pleacă de lângă el și lăsă-l să înțeleagă singur.

5. Bărbatul pierdut

Acest bărbat nu știe ce-şi dorește. El a fost rănit de altă femeie, a avut o traumă în copilărie sau un alt eveniment de viață. El s-a făcut victima acestei situații și a decis să joace pe compasiunea şi dorința ta de a-l “ajuta să se vindece”.

E uşor să-ţi fie milă de acest bărbat. Pare a fi atât de neajutorat și are nevoie de tine, ca de aer. Dar fii atentă. Acest lucru se poate termina cu faptul că-ţi vei consuma timpul și energia pentru vindecarea lui, dar nu vei putea schimba nimic. Uneori este mai bine să rămâneți prieteni și să-i permiți să se vindece singur, înainte să te adânceşti într-o relație cu el.

6. Bărbatul dornic să participe la cursă, dar care nu vrea să obțină premiul cel mare.

Acest tip iubeşte să te curteze, să flirteze, să-ți trimită mesaje romantice, să-ţi spună cât de norocos este cu tine. De îndată ce te va atrage în pat, spune-i la revedere romantismului. El se va îndepărta de tine, nu-ţi va răspunde la apeluri sau mesaje. Comunicarea cu el se reduce de la câteva fraze pe zi, la o frază pe săptămână. Începi să crezi că poate l-ai înțeles greșit.

Problema nu este la tine. Pur şi simplu perioada curtării s-a terminat, şi odată cu ea s-a încheit şi jocul. Deci, lăsă-l să se încheie şi pentru tine. Meriți mai mult.

7. Manipulatorul/ narcisistul

Acest tip de bărbat este cel mai periculos dintre toţi. El este foarte carismatic și fermecător, mai ales la început. Știe cum să seducă o femeie și să-ți spună tot ce vrei să auzi.

În ciuda tuturor semnelor de avertizare sau a minciunilor incoerente, te îndrăgostești repede de el. Și, de îndată ce va descoperi că eşti sub influența lui, va începe să te manipuleze. El te poate iubi, dar se iubește mai mult pe sine. Îi lipsește empatia pentru alții și dacă îl întrebi vreodată unde este sau ce face, el va transforma răspunsul în manipulare, insuflându-ţi sentimentul ca ești geloasă, obsesivă, paranoică sau chiar nebună. Fugi de el fără să privești înapoi.

Iată ce trebuie să mai știi despre tipurile de bărbaţi de mai sus: majoritatea dintre ei acționează inconștient, ei nu înțeleg că provoacă durere cuiva. Iată de ce trebuie să-i eviți până când nu vor începe să te influențeze negativ.

Uneori o  femeie altruistă, răbdătoare poate juca un rol important în vindecarea sau transformarea lor, să-i ajute să-şi înțeleagă comportamentul și modul în care îl afectează pe celălalt – dacă vrei să treci prin asta, e dreptul tău.

Intrați în relații cu astfel de bărbați cu ochii larg deschiși și cu armuri în jurul inimii. Aceste tipuri de relații pot fi complexe, epuizante emoțional și foarte dureroase atunci când se încheie.

Sursa