Iată cum trebuie să IUBEŞTI nativul din zodia RAC – o fire sensibilă, dar dedicată complet relației!

Să te îndrăgostești de un Rac – înseamnă să-ți dai seama de vulnerabilitatea ta și să fii iubit necondiționat, irevocabil și pentru totdeauna.

Dorința lui de a da totul pentru a îmbunătăți lumea din jur, îl epuizează. Mulți consideră Racul capricios, totuși este important să-ţi amintești că el trece toate emoțiile prin sine.

Comunicarea este cheia succesului într-o relație armonioasă cu Racul, numai în acest fel puteți evita neînțelegerile care duc la consecințe ireversibile. Un cuvânt bun sau un gest romantic îl vor face să se înalțe la cer de fericire, în timp ce o frază nepotrivită sau o faptă disprețuitoare îl vor adânci în îndoieli.

Deoarece ia totul aproape de inimă, Racul deseori vrea să fie singur cu gândurile sale sau să se curățe de influența străină.

Din când în când, vei fi surprins de capacitatea lui de a fi timid și în același timp îndrăzneț, în special în pat. Însă pentru toate astea, Racul trebuie să facă un efort incredibil pentru a ieşi din cochilia care ascunde emoțiile sale adevărate. Mulți Raci îşi ţin partenerii la distanță şi se dedică pe deplin numai dacă se simt în siguranță, pentru că ei nu știu cum să iubească pe jumătate.

Deși îi place să fie spontan, Racul nu recunoaște s*xul ocazional, pentru că sentimentele sale sunt cel mai mare dar pentru partenerul său. Sentimentul că a fost abandonat după o relație ocazională este insuportabil și îi poate afecta stima de sine.

Racul este creativ și expresiv în cuvinte și acțiuni.

Chibzuinţa – îi caracterizează stilul de relaționare. De îndată ce ai ajuns în inima lui – vei fi mereu în gândurile sale. El va da tot ce are și în schimb va cere foarte puțin pentru a fi fericit. Nevoia de a fi util, apreciat pe merit și siguranța pentru viitorul relației – sunt printre nevoile sale cele mai mari.

Nu – ești prima lui iubire, dar ai avut norocul să fii ultima, și este important să ţii cont că mulți înaintea ta l-au rănit. El nu așteaptă să-i corectezi trecutul, ci vrea doar să ştie că îţi poate încredința inima rănită.

Trecutul Racului este plin de iubiți nedemni, numai pentru că încă nu învățase cât este de special. Dar când își dă seama, fii sigur, va refuza să se mulțumească cu mai puțin decât merită.

Racul caută stabilitate, deși trăiește pentru aventură!

El vrea să exploreze și să descopere necunoscutul cu cineva în care are încredere. Pentru a fi fericit, vrea un partener care să-l accepte așa cum este și are nevoie de el. El caută un suflet pereche cu care poate creşte.

Racul îţi va oferi tot ceea ce ai nevoie într-o relație, deoarece crede că basmul poate fi real. Fii sigur că dragostea Racului este pură și 100% autentică.

Dacă îi accepți iubirea și îi oferi inima, vei vedea un miracol pe care alții nu-l văd și veți scrie propria voastră poveste.

Sursa