Acești oameni sunt o comoară rară – luptă pentru ei, nu-i lăsa să plece…

Când oamenii speciali vin în viața noastră, ei ne fac să înțelegem că suntem valoroși, că merităm atenție, că suntem doriți și unici.

Acești oameni sunt – sufletul nostru pereche.

Ei ne răspund reciproc și ne învață setea de viață. Acești oameni sunt pietre rare prețioase – ține-te de ei, luptă pentru ei.

Ei suferă la fel ca noi. Sunt, de asemenea, înspăimântați de eșecuri, se tem să nu fie abandonați. Ei vor să fie iubiți și acceptați așa cum sunt.

Ei ne apreciază și sunt recunoscători că am intrat în viața lor. Se bucură de ciudățeniile noastre, ne fac să râdem și vor face orice pentru noi, doar ca să fim fericiți.

Ei sunt partenerii noștri și cei mai buni prieteni. Ei – sunt frații noștri, surorile, mamele, taţii, profesorii, mentorii, iubiţii, fiicele, fiii, colegii de clasă, colegii de cameră…

Ei – sunt cei cu care se leagă relații profunde și indestructibile. Ne cunosc și îi cunoaștem. Le înțelegem gândurile și sentimentele, înainte de a fi exprimate în cuvinte.

Sunt oamenii cu care ne certăm, pe care putem să-i urâm și pe care ne dorim să-i părăsim. Dar în timpul despărțirii încă mai simțim o legătură care nu poate fi ruptă. Ea rămâne, indiferent de orice.

Simțim dragostea lor cu fiecare celulă. Știm că şi noi le lipsim. Şi ei suferă din cauza despărțirii. Știm că şi ei au nevoie de noi, precum şi noi avem nevoie de ei.

Ei sunt oameni fără de care nu putem trăi.

Dacă v-aţi certat – fă primul pas, împăcați-vă şi vei simți bucuria că v-aţi unit din nou. Pentru că adevărul e doar unul şi nu-l putem schimba, acești oameni – sunt sufletele nostre pereche, destinul nostru.

Viața va testa legătura dintre voi, dar nu trebuie să-ţi fie teamă, pentru că niciodată nu-i vei pierde pe cei pe care îi iubești cu adevărat.

Sursa