Aceste calități ale femeii fac bărbatul să îngenuncheze în fața ei…

Poți spune cu voce tare, ferm și cu încredere: “Nevoile mele sunt importante!”. Dar tu crezi asta?

Până când nu vei înțelege acest lucru, nu-l vei accepta, nu vei crede că eşti o femeie de clasă înaltă, demnă, nevoile căreia sunt reale și importante și că trebuie să le satisfaci … Până când nu vei crede asta, nimeni nu te va crede.

Şi atunci când vei reuşi acest lucru, nimeni nu te va putea opri.

Însă de la început trebuie să-ţi conștientizezi necesitățile. Oare nu e trist să nu ştii ceea ce-ţi dorești?

E trist că nu ştii, că n-ai găsit timp să asculți ce-ţi spune vocea ta interioară, despre nevoile tale adevărate. Pentru că, nu vorbim despre nevoile de bază, vrem să săpăm mai profund.

Inspiră. Expiră. Îndreaptă-ţi umerii. Relaxează-ţi mușchii gâtului și maxilarul. Nu te mai gândi. Nu încerca. Nu mai face asta.

E vorba de sinceritate. Sinceritate faţă de tine însăți. Să permiţi sentimentelor tale să fie, să vorbești și să acționezi în conformitate cu ele. Și atunci când vei face ceea ce vrei tu, vei deveni de neoprit. De îndată ce vei avea un scop, vei începe să acționezi cu scop, atunci nevoile tale vor fi satisfăcute și vei arăta ce valorezi. Atunci şi alții vor începe să te trateze ca pe o femeie de valoare.

Însă totul începe cu tine. Pentru asta ai nevoie de curaj. Iar rădăcina curajului este suportul tău interior. Curajul – nu înseamnă a merge la război pentru a salva pe cineva sau pentru a face ceva suprauman. Înseamnă să-ţi fii fidelă ţie însăţi. Și e înfricoșător. Pentru a rămâne tu însăți – ai nevoie de curaj, pentru a depăși judecățile altora, eșecul, durerea.

Dacă e să vorbim despre relații, ştiţi care sunt cele mai sexy calități ale femeii? Încrederea în sine şi sinceritatea.

O femeie încrezătoare își cunoaște propria valoare. Ea este mândră de sine, ceea ce se observă în comportamentul și atitudinea ei. Ea nu caută evaluarea bărbaților. Ea ştie că e bună. Știe că bărbatul potrivit va fi norocos cu ea, dar nu se laudă cu asta.

Adevărul e că bărbații vor să simtă că au câștigat premiul mare, atunci când se întâlnesc cu cea mai bună fată. Vor să simtă că sunt mai norocoși decât alții. Dacă nu eşti încrezătoare, nu te consideri vrednică, atunci nu vei fi un trofeu dorit. Asta poate fi aspectul, mintea, succesul și respectul, cariera ta sau cum te prezinți – bărbatul vrea să simtă că te poate arăta cu mândrie lumii.

Ai puterea să faci asta? Există suficientă încredere în valorile și convingerile tale? Sau te supui ușor influențelor? Cine ești tu? În ce crezi? Pe ce stai? Ești sinceră? Sau cuvintele tale sunt lipsite de valoare? Bărbatul din viaţa ta se poate baza pe ceea ce spui? Acțiunile tale coincid cu cuvintele?

Femeia cu convingeri neclintite, care vorbește și acționează corespunzător – este cea care fascinează bărbatul și îl face să se simtă în siguranță.

Și acesta este unul dintre factorii cei mai importanți când vine vorba de capacitatea bărbatului de a avea încredere, de a fi deschis cu tine. În momente de incertitudine, singurul lucru de care poate fi sigur  – ești tu, pentru că tu însuți ești încrezătoare.

Sursa