Util pentru bărbați: Descoperă câteva obiceiuri, cu ajutorul cărora vei cuceri orice femeie!

Lumea e plină de bărbați infantili şi pustii. De aceea, când în calea femeii apare un DOMN, ea îi cade în brațe şi e gata să facă orice, doar ca acesta să rămână mai mult timp.

Iată câteva obiceiuri ale bărbaților, care vor cuceri orice femeie:

1. Dăruiește-i flori. Fără motiv şi nu aștepta sărbătorile. Pentru că florile deja sunt o sărbătoare. Sunt un lucru mărunt, dar îi vor face ziua mai frumoasă.

2. Fii atent cu familia ei. Nu-ţi fie lene să petreci timpul cu ei şi să le dăruiești căldura ta. Dacă ai fost invitat la cină sau tatăl ei ţi-a propus să mergeți la pescuit – nu refuza. Şi vino singur cu inițiativă. Aceste lucruri par mărunte, dar spun multe despre tine.

3. Deschide-i uşa şi întinde-i mâna. Este un lucru atât de banal, încât nu înțeleg – de ce naiba îl ignoră majoritatea bărbaților. Totuși, deschide-i ușa și întinde-i mâna când intră, iese, urcă și coboară. Nu uita: orice obstacol are nevoie de mâna ta.

4. Ajut-o să îmbrace şi să dezbrace haina. Ea poate face asta şi singură, cum de altfel orice altceva. Nu este vorba despre capacitățile ei, ci despre un gest care vorbește despre grija și respectul tău. Da, și nu uita să-i oferi haina ta atunci când vezi că îi este frig. În general, să ai grijă de confortul doamnei – este cea mai sigură cale spre inima ei.

5. Sărut-o. Pentru fete săruturile sunt foarte importante. Prin ele primesc sensibilitatea noastră. Și acum nu mă refer doar la buze. Fetele iubesc când sunt sărutate pe frunte sau pe tâmplă. Acest gest femeia îl citește ca o legătură specială între voi.

6. Uită-te la filmul ei preferat. Da, ar putea fi numai lacrimi şi totul în roz, dar ea periodic privește filmul tău despre transformatori. Pe scurt, uneori fii de acord să te uiţi la ceea ce-i place ei. Principalul lucru e să nu te vaiţi tot filmul. Las-o să se bucure și încearcă să faci același lucru.

7. Întotdeauna lasă-i ultima bucățică. Nu contează ce mâncați şi cât eşti de flămând – ultima bucată de pizza, de pui, de roșie întotdeauna este a ei.

Poți vorbi mai bine decât Aristotel. Poți chiar să-i scuipi în suflet lui Apollo cu aspectul tău, dar numai faptele potrivite fac dintr-un băiat un bărbat, dintr-un bărbat un domn.

Hai, băiete, fă lucrurile cum trebuie!

Sursa