Dacă vei iubi femeia corect, ea va deveni de zeci de ori mai bună…

Când femeia se simte iubită, ea la fel de liber se îndrăgostește de sine. Devine cea care este gata să-ţi acorde toată atenția, chiar dacă nu o ceri. Devine femeia care își va sacrifica timpul, pentru a avea grijă de tine. Devine cea care este întotdeauna gata să facă cele mai bune lucruri în relație. Devine femeia care iubește cu toată inima. Când femeia este iubită, ea devine o ființă complet diferită; îşi dezvăluie cele mai bune calităţi.

Când femeia se simte iubită, va face tot ce depinde de ea să păstreze această iubire. Când femeia simte că o iubești, ea nu va dori să iubești pe altcineva. Va dori să fie unică, cea căreia îi vei da toată iubirea ta, de aceea va încerca să fie la înălțime, pentru a arăta că este demnă de această iubire.

Când femeia simte că este iubită, nu fi surprins de momentele ei de gelozie. Uneori o poate ascunde pentru că încearcă să fie mai presus de acest sentimet, dar asta nu înseamnă că nu simte gelozie. Acest lucru este normal, ea se teme să piardă această iubire și, din când în când, gelozia o poate domina.

Când femeia se simte iubită, există șanse să fie agresivă. Deja a simțit gustul dulce al dragostei, de aceea va face tot ce depinde de ea pentru a păstra această iubire. Se va lupta pentru tot ce vrea în viaţa ei – inclusiv dragostea ta.

Când femeia se simte iubită, uneori poate fi impulsivă. Această impulsivitate este provocată de încrederea care însoțește acea iubire pe care o primește. Și uneori îi poate dăuna atât ei, cât și ţie. Dar, în cele din urmă, ea știe, că acest sentiment vine din puritate. În ciuda faptului că acțiunile ei sunt adesea încețoșate, sinceritatea și intențiile ei nu pot fi puse sub semnul întrebării. Întotdeauna știe ce vrea și-ţi va spune asta clar.

Atunci când femeia se simte iubită, va simți căldura acestei iubiri pe pielea și în inima ei. Când femeia se simte iubită, va simți o confirmare în viața ei. Va fi entuziasmată să urmeze viața pe care şi-o dorește. Acest lucru îi va oferi motivația necesară să lupte pentru lucrurile pe care le merită. Când femeia se simte iubită, nimic nu o va opri. Ea devine mai bună ca niciodată – și nu există limite pentru acea femeie care neapărat va deveni.

Sursa