Citește ASTA, dacă ai tot obosit să aștepți iubirea!

Aţi privit vreodată pe cineva care face ceva obișnuit și doar zâmbește? El nu știe că-l urmărești și asta îl face și mai frumos – pentru că este el însuși. Ador să-l urmăresc aşa pe iubitul meu, când nu ştie că-l admir în liniște. Dar nu m-am gândit niciodată că voi experimenta asta în viaţa mea.

Cred că am petrecut prea mulți ani suferind de singurătate. Credeam că eram răbdătoare și-l așteptam pe cel potrivit, dar nu eram așa. Mă plângeam mereu când nu aveam pe nimeni, iar când mă întâlneam cu cineva, nu era persoana potrivită sau timpul era nepotrivit – nu părea a fi dragoste.

Şi atunci când am încetat să tot aștept, să trăiesc de la un iubit la altul, l-am întâlnit pe EL. Eram eu însumi și am întâlnit omul potrivit.

Asta vă sfătui şi pe voi, să încetați să mai așteptați. Pentru că el va veni în cel mai neașteptat moment. La un moment dat am înțeles că trebuie să fiu singură, pentru a învăța să mă descurc cu mine însumi, înainte ca altcineva să vrea să facă asta.

Când am învățat să fiu eu însumi, EL s-a îndrăgostit de mine. S-a îndrăgostit în acele momente în care nu mai încercam, când nu știam că mă urmărește cineva.

Eram singură timp de aproape doi ani și am învățat deja să fiu fericită fără nimeni. Și când a apărut bărbatul potrivit, care nu completa niciun gol în interiorul meu, nu-mi dădea speranțe și promisiuni, ci cu care pur şi simplu mă simțeam bine – atunci toate s-au aranjat.

Bărbatul bun, bărbatul potrivit merită așteptat. Nu începe o relație cu cineva doar pentru că te-ai plictisit şi te simți singură. Acest bărbat nu te va face niciodată cea mai fericită și nu-l vei putea iubi aşa cum poți. Dacă nu aștepți omul creat special pentru tine, vei rămâne cu un om creat pentru altcineva. Și acest lucru e trist.

Când ești cu bărbatul potrivit – știi că El este al tău. Vezi asta în ochii lui, simți în fiecare atingere. Este un sentiment frumos, emoționant. Este ceea ce visăm cu toții. Vrei să fii de acord cu sentimente mediocre sau să aștepți fluturii din stomac pe care îi vei avea în fiecare zi?

Eu îi simt în fiecare zi. Și asta pentru că am așteptat. Am încetat să caut și i-am permis magiei să se întâmple. Iubirea adevărată – nu sunt întâlnirile romantice și cadourile scumpe. Este un sentiment care nu poate fi explicat. Și vei înțelege asta când îl vei experimenta!

Sursa