10 reguli de viaţă ale unei femei încrezătoare! Reflecțiile psihologului Mihail Labkovsky

Aceste 10 reguli vor fi cheia succesului în viața unei femei încrezătoare! Încrezătoare, de succes, fericite: pe ce principii se construiește viața acestor femei?

1. Încă de la o vârstă fragedă, ea s-a obișnuit să se bazeze doar pe sine.

Chiar dacă a avut părinți minunați şi o copilărie destul de prosperă, această femeie nu consideră că cineva îi datorează ceva sau că această bunăstare îi este garantată toată viață. Ea se bazează numai pe forțele şi abilitățile sale.

2. Este autosuficientă

Nu are nevoie de alți oameni, în special de bărbați, pentru a-și rezolva problemele. Și, de asemenea, nu are nevoie de ei pentru a se simţi fericită. Își rezolvă problemele și singură se face fericită. Alți oameni pentru ea – sunt ca cireașa de pe tort, doar îi înfrumusețează viața.

3. Este independentă în toate sensurile acestui cuvânt

Și în primul rând financiar. De obicei, aceste fete din tinerețe se gândesc cum și unde vor câștiga pentru viaţă. Părăsesc cuibul părintesc destul de devreme şi nu le sperie gândul să plece într-un alt oraș sau în altă țară pentru a studia, a se dezvolta, a crește.

4. Ea nu cere ajutor

Desigur, poate cere ajutor, dar numai dacă a încercat toate opțiunile. A analizat situația, a făcut mai multe încercări de a se descurca singură, s-a convins că potențialul ei nu este suficient şi doar atunci va căuta pe cineva care să o ajute. Dar până în momentul în care nu este convinsă că problema nu poate fi rezolvată fără a atrage o resursă externă, ea nu va cere ajutor. Și bine face.

5. Nu face compromisuri

Această femeie nu are teama că nu va reuși, că nu va face față singură, că are nevoie de aprobarea cuiva. Aceste fete renunță liniștit la cursurile plictisitoare, acești adolescenți decid singuri unde să-şi facă studiile, acești elevi nu cumpără lucrările de curs, pentru că sunt interesați de profesia aleasă, aceste fete nu se întâlnesc cu băieții care nu le apreciază. Astfel de femei nu vor lucra pentru un salariu umilitor, nu vor tolera condiții de muncă urâte, nu vor tolera hărțuirea din partea șefului sau colegilor.

6. Nu se compară niciodată cu nimeni

Ea nu se compară cu prietenii, rudele sau colegii despre realizările ei, situația materială sau statutul său. Ea înțelege perfect că întotdeauna se va găsi cineva mai tânăr, mai slab, mai bogat, mai de succes, mai prestigios sau cu titlul de ducesă. Ea se compară doar cu sine, cea de ieri sau de anul trecut, își evaluează propriile realizări în această perioadă.

7. Este mulțumită de aspectul său 

Ea nu vrea să-şi modifice nasul, să-şi mărească buzele sau sânii, nu ţine cure permanente de slăbire şi nu se frământă pentru o bucată de prăjitură în plus. Această femeie are grijă de sine, de aspect, nu este indiferentă faţă de felul în care arată. Pur și simplu îi pasă de aspectul pe care îl are. În loc să încerce să creeze unul pe care nu-l are.

8. Nu se grăbește să se căsătorească.

Şi nu pentru că nu e solicitată. Ea poate avea mulți admiratori, dar nu vrea să creeze o familie cu ei. Bărbatul slab şi infantil pentru ea nu este interesant, iar cel inteligent, ambițios, plin de voinţă – din păcate este destul de rar. Însă din fericire nu o preocupă acest lucru, pentru că nu-şi creează fericirea în funcție de alți oameni.

9. Nu acceptă inegalitatea

Poziția “bărbatul-binefăcător” pentru ea este de neimaginat. Cu ea, poți comunica doar pe picior de egalitate, nu contează cine este mai bogat, mai autoritar sau are un rang mai înalt. Ea va comunica pe picior de egalitate cu directorul companiei și cu casierul din magazin.

10. Nu va renunța niciodată la muncă.

Chiar dacă are milioane în cont, nu înseamnă că bănii sunt cei mai importanți. Ea se realizează, este pasionată de ceea ce face și nici nu-i trece prin minte să abandoneze totul şi să stea acasă. Această femeie merge la muncă, pentru a face ceea ce o pasionează.

Sursa