Oare trebuie să-ţi faci griji când oamenii pleacă din viaţa ta?

Se întâmplă că oamenii pleacă din viaţa noastră şi în niciun fel nu-i putem opri. Ne părăsesc iubiții, îşi schimbă interesele prietenii. Consumăm foarte multe forțe pentru a-i opri, însă nu ne reușește.

Nu contează cât de buni suntem, oamenii oricum pleacă. Femeia iubeşte bărbatul mai mult decât o iubeşte el. Şi în cele din urmă el o părăsește. Bărbatul îi este fidel femeii, care nu apreciază ceea ce îi oferă el şi într-un final ei se despart.

Yoghinii în astfel de cazuri spun că pur și simplu nu ai karma pentru a fi cu această persoană. Și oricât de atrăgător n-ar fi acest om, nu va ieşi nimic. Uneori nu avem suficientă karma bună pentru a fi cu cei pe care îi iubim. Și este trist. Aici ai foarte mult de lucru asupra ta.

Dar mie îmi place să gândesc puțin altfel. Poate că ai suficientă karma bună, pentru ca din viaţa ta să plece ceva inutil. A plecat pentru totdeauna, chiar dacă te împotriveai cu înverșunare. Ar fi fost trist să trăiești cu cineva care nu te iubește atât de mult, cât îl iubești tu.

Poate că Universul nu poate permite să ai o viaţă înjumătățită și încearcă să te protejeze de aceste lucruri. Să-ţi dea un pic mai mult timp în singurătate, pentru a te face să înțelegi ce dar ești în realitate. Să-ți dea ocazia să te cunoști mai bine și să te prezinți cuiva special, care te va iubi la fel cum o faci tu. Sau chiar mai mult. Îţi oferă șansa să-l întâlnești pe cel care ţi se potrivește doar ţie.  Și acest lucru neapărat se va întâmpla, este necesar doar să desfaci mâinile și să eliberezi toate lucrurile inutile din viaţa ta.

Sursa