Cum să devii FEMEIA de la care bărbatul nu va pleca niciodată? Este important să faci asta…

Femeia visează să atragă şi să fie dorită de bărbatul ei, astfel încât acesta să vrea întotdeauna să fie lângă ea. Dar de multe ori EA uită ce atmosferă creează în jurul său.

Oamenii, inclusiv bărbații, sunt concepuți astfel încât sunt atrași de toate formele de libertate, căldură, respect și sunt respinși de anxietate, răceală și superioritate asupra lor.

Atmosfera creată de prezență – este ceea ce atrage. Ce știi despre prezență? Care este prezența ta? Unde ești când bărbatul este alături de tine? Ce se întâmplă cu voi în aceste momente?

Atmosfera se crează non-verbal. Nu este necesar să spunem ceva, pentru ca oamenii din jurul nostru să înțeleagă ce avem în interior. E o chestiune de minute ca oamenii să simtă cu ce suntem plini în interior. Și să-şi facă alegerea: să plece sau să rămână. Cu ce este plin omul în interior, aceea varsă în exterior. Chiar și în tăcere.

Şi să te prefaci răspândind o altă atmosferă, este foarte dificil. Cursurile, unde se învață manierele pot crea o atmosferă plăcută, doar după crearea liniștii în interior şi încrederii în lume. Oamenii îşi doresc pace. Iată principala concluzie care trebuie trasă de femeia care-şi dorește să atragă un bărbat.

Secretul creării atmosferei este acela de a-i transmite celui apropiat sentimentul nostru profund de pace. Bărbatul vrea ușurință pentru a zbura către scopurile sale. Anxietatea femeii o percepe ca pe o povară, pe care vrea să o lase pentru a putea zbura mai ușor.

O femeie liniștită poate acționa decisiv și rapid. Ea trăiește aici și acum. Ea nu are nevoie de așteptări. Așteptările întotdeauna indică anxietatea. Indică lipsa de independenţă. “Oare când va veni prințul și mă va salva, dându-mi pantoful de cristal?” Prințul vine și pomenindu-se în atmosfera de anxietate, care se ascunde în spatele așteptărilor, devine un neputincios, incapabil să câștige trofee pentru “prințesa” lui. Şi prințesa se dezamăgește: “Oare unde mă uitam când te-am ales?”. Scumpo, tu singură l-ai otrăvit, iar acum te revolți. Stai puțin în singurătate, învață ce este liniștea.”

Și de ce credeți, că femeia periodic e lăsată să stea singură? Pentru că acolo, singură cu ea însăși, îşi înţelege motivele anxietății din copilărie. Doar când devine o femeie matură și independentă poate merge în călătoria vieţii, iar bărbații singuri vor fi atrași de ea.

Bărbații caută femei mature care sunt capabile să se respecte pe sine și să nu se agațe de ei. De aceea este important ca femeia:

– la început să plece în singurătate.

– acolo să-şi studieze motivele anxietății şi fricii.

– să se umple de iubire de sine.

– să dobândească pace în suflet.

– să iasă în lume.

– să facă tot ce vrea.

– să fie aici şi acum, dedicându-se complet pasiunii sale.

– să transmită senzația sa de pace şi relaxare celui care va apărea alături de ea.

– să-i respecte necesitățile.

– să-şi păstreze respectul de sine şi demnitatea.

– să lase bărbatul în călătoria spre obiectivele sale.

– să utilizeze singurătatea pentru relaxare.

Sursa