Simte diferența: iată ce înseamnă să te întâlnești cu un “băiețel” şi să te întâlnești cu un bărbat.

Şi nu este vorba despre vârstă, ci despre caracter și experiență. E posibil și la 40 de ani să rămâi un “băiețel”, iar la 20 de ani să fii un bărbat matur.

1. “Băiețelul” îți spune că îi iubește. Bărbatul îţi spune că te iubește și confirmă acest lucru prin fapte.

2. “Băiețelul” te face să te simți că nu ești suficient de bună. Bărbatul te face să vrei să fii mai bună, pentru că îl respecți cu adevărat.

3. “Băiețelul” – este posesor. Bărbatul – este apărător.

4. “Băiețelul” te face să simți că trebuie să-ți reduci realizările, ca să nu-l faci să se simtă inferior. Bărbatul nu se teme de succesul tău, ci este mândru de el și se inspiră.

5. “Băiețelul” te subestimează. Bărbatul nu se teme să te provoace, pentru că știe că poți accepta provocările.

6. “Băiețelul” va fi interesat de tine atât timp cât poate avea ceva din asta. Bărbatul va fi interesat de tine, atât timp cât îşi face griji pentru tine și vrea să te înțeleagă mai bine ca persoană.

7. “Băiețelul” se teme de ideea de feminism, el crede că feministele sunt rele, agresive și urăsc bărbații. Bărbatul înțelege că feminismul este doar o convingere, că femeile şi bărbații sunt egali.

8. “Băiețelul” crede că trebuie să facă totul pentru tine. Bărbatul știe că într-o relație ambii depun efort egal unul pentru celălalt.

9. “Băiețelul” poartă în sine totul și explodează de furie sau emoții acumulate. Bărbatul recunoaște când are nevoie de tine și când trebuie să vorbească despre ceva, chiar dacă este neplăcut.

10. “Băiețelul” caută scuze. Bărbatul recunoaște când a greșit și întotdeauna încearcă să repare greșeala.

11. “Băiețelul” este interesat doar de frumusețe. Bărbatul apreciază frumusețea ta fizică, dar îi place mai mult personalitatea.

12. “Băiețelul” crede că deja știe totul. Bărbatul trăiește cu ideea că are întotdeauna de învățat ceva nou .

13. “Băiețelul” se concentrează pe ceea ce vrea acum. Bărbatul trăiește în prezent, dar are mereu planuri pentru viitor.

14. “Băiețelul” ia decizii rapide pe baza dorințelor imediate. Bărbatul înțelege că trebuie să fie rațional și să acorde prioritate.

15. “Băiețelul” este gata să facă orice pentru a obține ceea ce vrea. Bărbatul este gata să iubească, fără să se gândească.

Sursa