Regula principală în relaţia cu bărbații, pe care trebuie să o cunoască orice femeie!

Femeile discută la nesfârșit, oare ce ar trebui să posede, pentru a cuceri inima bărbatului. Parametri ideali, anumite calități ale caracterului…

În realitate, totul e mult mai simplu. Cel mai mult bărbatul îşi dorește ca femeia să-l înțeleagă, să fie deschisă şi să comunice fără să-l judece…

Bărbatul așteaptă de la femeie asigurare.

Acest lucru se reflectă în modul în care ea vorbește, cum reacționează la atingerile lui, cum tratează felul lui de a fi. În orice formă de comunicare, ea îi amintește cine este el – una dintre cele mai mari surse ale încrederii lui.

Comunicarea – ea este importantă. Deși bărbații sunt creaturi vizuale, multe femei acordă atenție aspectului. Însă aspectul se schimbă odată cu vârsta. O relație pe termen lung nu poate fi construită pe ceva schimbător.

Deși aspectul îi poate atrage atenția, capacitatea femeii de a comunica, astfel încât să-l convingă că-l înțelege, că-l va sprijini mereu – iată ce îl va ține lângă femeie.

Comunicarea sinceră și deschisă din partea femeii – este unul dintre cei mai importanți factori, căruia bărbatul îi acordă atenție, atunci când caută o relație serioasă. Bărbații oricum nu sunt prea sociabili, în special când e vorba de sentimente și emoții. Şi dacă femeia este la fel, atunci relația este sortită la eșec.

Spune ceea ce gândești și gândeşte ceea ce spui, fără să lași loc de insinuări. Bărbatul nu vrea să se piardă în presupuneri, despre ceea ce se întâmplă. Nu vrea să se gândească la ceea ce aștepți de la el. Vrea un mesaj clar şi atunci, la fel de clar îţi va răspunde.

Este important de înțeles, că nevoia bărbatului de comunicare deschisă și directă – este modul său de comunicare. De asemenea, este important să acorzi atenție tonului conversației, pentru că bărbatul nu va tolera lipsa de respect față de sine și atitudinea arogantă.

Femeile au o intuiție foarte dezvoltată: sunt extrem de perceptive. De aceea, înțeleg cu ușurință sugestiile și citesc situațiile. Bărbații însă, nu vor să descifreze nimic. Ei vor ca totul să fie clar.

Dacă bărbatul te iubește, atunci instinctiv vrea să te facă fericită. Şi când nu reușește, nu este pentru că nu vrea, ci pentru că nu comunicați suficient. Când știe exact ce așteaptă femeia de la el, atunci el va face acest lucru!

Sursa