Nu vei găsi pe nimeni, care să te iubească aşa cum te-aş fi iubit eu…

Nu regret timpul nostru împreună. Am avut cele mai bune zile din viața mea, dar a trebuit să te las să pleci și să accept faptul că nu vei mai face parte din viitorul meu.

Și aș fi luptat pentru tine. Ți-aș fi dat lumea și toată inima mea. Aș fi așteptat până erai pregătit, dacă mi-ai fi oferit ce să aștept.

Însă tu – mi-ai spus clar că nu mă vrei în viaţa ta, iar eu nu voi fi cea care îţi cerșește iubirea şi atenția.

Ți-am oferit multe șanse, dar acum sunt epuizată și nu mai vreau să joc în jocurile tale. Nu vreau să încerc să înțeleg ce vrei și ce simți. Nu pot continua să fiu concentrată pe tine, când am toată viaţa mea pentru a trăi.

Îmi pare rău doar că nu vei găsi pe nimeni, care să te iubească aşa cum te-aş fi iubit eu. Însă, sper sincer să fii fericit, mă voi ruga să-ţi meargă bine.

După tot ce a fost, te iert, pentru că doar aşa sufletul meu îşi poate găsi pacea. Într-o zi nu voi mai simți nimic pentru tine. Asta nu înseamnă că nu te voi mai iubi. Te voi iubi mereu. În inima mea există un loc special, pentru toți cei pe care i-am iubit cu adevărat. Asta înseamnă că, într-o zi voi fi capabilă să vorbesc cu tine fără durere în piept şi un nod în gât.

Mulțumesc că mi-ai arătat ce NU este dragostea. Nu e așteptarea unui apel sau a unui mesaj, care nu va veni niciodată. Nu e să-ţi oferi timpul, când el nu găsește timp pentru tine. Nu e să vezi cum flirtează cu altele în fața ta. Nu e ignorare. Nu e tristețe. Nu e dezamăgire.

Adio, aproape dragostea mea. În cele din urmă, ai fost o lecție pentru mine.

Sursa