Iată de ce oamenii puternici ATRAG relațiile complicate…

Am văzut oameni deschiși spiritual, uimitor de puternici, care ajungeau în relații abuzive și stresante, și de multe ori mi-am pus întrebarea – de ce?

Relațiile deseori ne informează despre noi înșine, în special când suntem personaje puternice.

Dacă te lupți în relația ta, dacă te întrebi de ce ai totul în viață, în afară de romantism, acest lucru poate fi un semn că ești un suflet puternic, care este aici, pentru a experimenta acțiuni de transformare, profunde prin „alţii“.

Iată de ce oamenii puternici se confruntă deseori cu relații dificile și cum pot fi depășite:

Relaţiile vindecătoare

Mulți oameni puternici, sunt vindecători și atunci ei vor atrage parteneri care au nevoie de vindecare, atenție, suport emoţional şi confort, de aceea, Universul îi va uni.

Cu toate acestea, vindecarea nu este niciodată unilaterală. Dacă faci multă muncă de vindecare în relația ta, există probabilitatea ca ambele părți să aibă beneficii. Singurul lucru pe care trebuie să-l ţii minte – să nu te împotmolești în relația unilaterală. Dacă te simți epuizat de toată munca “vindecătoare”, acesta poate fi un semn că trebuie să-ţi schimbi modul de gândire și de viață.

Relaţiile Karmice

Adesea relațiile complicate sunt pline de karma vieților anterioare.
Relațiile karmice deseori sunt intense și dificile, mai ales la început. Ar putea exista, de asemenea, o atracție puternică, inexplicabilă unul pentru celălalt, iar uneori chiar dezgust puternic.

Vindecarea rănilor vechi karmice – este o muncă dificilă, dar poate fi şi un potențial imens de creștere și revoluție. Oamenii puternici atrag aceste lucruri în viața lor, pentru că sunt suficient de puternici să facă față acestei situații și li s-au dat instrumentele necesare pentru a lucra prin această energie karmică.

Făcând o muncă karmică în relație, nu înseamnă că trebuie să suporți violența sau alt comportament rău.

Ce pot face oamenii puternici în relațiile dificile?

1. Permiteți-vă să fiți slabi. Adesea, oamenii puternici merg prin viață având necesitatea să-i sprijine pe alții, iar relațiile complexe vă pot ajuta să stimulați contrariul. Permiteți-vă să nu fiţi întotdeauna puternici.

2. Învățați să distrugeți orice bariere pe care le-ați creat în jurul obținerii iubirii. Deseori oamenii puternici oferă foarte bine, dar nu sunt atât de buni când trebuie să primească.

3. Conștientizați că toate relațiile sunt doar o experiență, care este aici pentru a vă ajuta să creșteți și să vă dezvoltați potențialul ridicat. Acceptați provocările și amintiți-vă – toate acestea fac parte din călătorie.

4. Concentrați-vă pe stima de sine. Când te iubești cu adevărat, acest lucru te ajută să avansezi în relație.

5. Uneori relațiile complexe pot fi cele mai utile. Când puteți trece prin probleme și într-un spațiu mult mai clar, asta poate crea o relație durabilă pentru toată viața.

Sursa