Acesta e bărbatul pe care îl MERIȚI şi pe care trebuie să-l AȘTEPȚI!

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care te sărută cu mândrie în public. Cel care te ia de mâna când mergeți pe stradă. Care te privește și simți asta cu toată fiinţa ta.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care îţi pregătește micul dejun sau cafeaua și îţi permite să mai dormi puţin. Cel care te așteaptă, indiferent cât de târziu te întorci acasă. Nu va adormi până când nu va şti că ai ajuns în siguranță.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care știe exact ce spui, chiar și atunci când nu spui nici un cuvânt. Cel care poate vorbi cu tine de la distanță și te înțelege.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care te motivează să fii mai bună. Nu te schimbă, dar te ajută să vezi unde te poți îmbunătăți. Cel care e pasionat şi se gândește la muncă, dar mai întâi te întreabă cum ţi-a trecut ziua, chiar dacă lui i s-a întâmplat ceva grandios. Cel care poate a fost promovat, dar nu va spune nimic despre el, dacă tu ai avut o zi proastă.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care te face fericită și toată lumea vede asta. Cel pe care îl vezi primul într-o mulțime de oameni și simți că acolo sunteți numai voi doi. Cel care îţi acordă toată atenția, indiferent cât este de ocupat.

Bărbatul pe care îl meriți este – cel care te prezintă cu mândrie prietenilor și familiei sale și ei te iubesc și te acceptă pentru că au auzit deja multe despre tine.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care încearcă să se înțeleagă cu prietenii tăi. Cel care vrea să-i cunoască, pentru că ei sunt importanți pentru tine.

Bărbatul pe care îl meriți – este cel care-și respectă cuvântul. Cel care spune “da” când ai nevoie. Cel care își schimba programul, când trebuie să fie lângă tine. Cel pe care te poți baza, deși ești obișnuită să te bazezi doar pe tine.

Meriţi bărbatul care te va face să înțelegi de ce în trecut lucrurile sau întâmplat exact aşa. Pe cel, care te va face să-i spui trecutului “mulțumesc”. Te gândeşti la toţi bărbaţii care ţi-au provocat durere, apoi îl priveşti şi binecuvântezi Universul. Şi înţelegi, că nu l-ai așteptat în zadar.

Sursa