10 Motive pentru care merită să te întâlnești doar cu bărbați de succes.

Am pierdut prea mulţi ani întâlnindu-mă cu perdanți. Apoi, am trecut la bărbați de succes şi lumea mea s-a schimbat. Dar înainte de a spune că alerg după portofelul lor, ascultaţi-mă: eu nu mă întâlnesc cu bărbații bogați pentru banii lor. Pur şi simplu banii vorbesc despre caracterul lor.

Iată de ce acești bărbați mă atrag mai mult:

1. Pentru a fi asigurat financiar, e nevoie de multă energie, iar mie îmi plac bărbații energici.

Pentru a deveni bogat, trebuie să fii întreprinzător. Bărbații bogați muncesc din greu pentru a face bani. Acest lucru necesită mult efort și energie. Și vreau să fiu cu cineva care este mereu în mișcare, nu cu cel care stă întins pe canapea, uitându-se la televizor.

2. Pentru a fi bogat, trebuie să fii inteligent.

Cu rare excepții, trebuie să fii suficient de inteligent pentru a face bani. Pe mine mă atrage mai mult mintea bărbatului, decât aspectul drăguț.

3. Nu vreau doar un tip, vreau un mentor.

Nu mă interesează să mă întâlnesc cu cineva doar de dragul s*xului sau intimității emoționale. Din păcate, asta e tot ce mi-au putut oferi băieții săraci. De la cei bogați pot învăța. Dacă bărbatul mă poate învăța ceva, mă poate inspira, atunci voi fi cea mai bună femeie pentru el.

4. Bărbații de succes știu să obțină ceea ce-şi doresc.

Ei sunt încrezători și nu vor permite să intervină ceva între ei și scopul lor. Nu-mi plac tipii timizi sau cei care nu au încredere în sine. Acest lucru este respingător. Nu-mi pasă cât de mulți bani are, îmi pasă cum obține ceea ce-şi dorește (inclusiv dacă scopul lui – sunt eu).

5. Bărbații bogaţi sunt plini de surprize, iar acest lucru sporește interesul.

Bărbații bogați sunt bogați, pentru că au idei. Ei pot inventa ceva non-standard, în afara clișeului.

6. Nu le pasă de opiniile altora.

Dacă ar fi privit prin părți, nu s-ar fi urcat în vârf. Ei fac ceea ce îşi doresc şi nu ascultă ceea ce spun alții. Nu le pasă, dacă nu sunt pe placul cuiva. Pentru mine acest lucru e foarte s*xy. Nu am nevoie de un bărbat, care depinde de opinia societății.

7. Băieții săraci mă consideră ciudată.

Lucrez foarte mult, uneori 10-12 ore pe zi. Ei nu mă înțeleg și spun că nu “mă bucur de viață”. Mă bucur, însă pentru a reuși, trebuie să faci sacrificii. Bărbații bogați mă înțeleg în această privință – ei sunt la fel.

8. Bărbații de succes au propriile reguli.

Noi înșine trebuie să creăm reguli – asta cred. Băieții bogați sunt inovatori care nu se tem să încalce regulile și să-și stabilească propriile reguli. Vreau să fiu cu un astfel de bărbat. Sunt o femeie independentă și am nevoie de un bărbat independent.

9. Băieții de succes au o carismă extraordinară.

Nu poți fi puternic și bogat, dacă nimeni nu te iubește. Acest lucru se întâmplă rar. Majoritatea bărbaților bogați au o carismă extraordinară. Ei știu cum să atragă oamenii.

10. Băieții bogați nu cred în noroc.

Oamenii de succes știu că norocul nu te va ajuta, dacă nu eşti dispus să muncești. Desigur, unele circumstanțe pot contribui la succesul tău, dar ele nu înseamnă nimic, dacă nu faci ceva. Îmi plac oamenii pasionați.

 

Sursa