Dacă bărbatul face aceste 11 lucruri, atunci cu siguranță nu te înșală!

Acest bărbat te tratează cu respect. În timpul certurilor niciodată nu te ofensează şi nu vorbește cu tine de parcă ai fi un copil. Fie că are o stare de spirit bună sau proastă, te tratează ca pe o fiinţă egală.

El nu se comportă ciudat când cineva îl sună. Dacă te roagă să vezi cine i-a scris sau l-a sunat și cunoști codul de acces al smartphone-ului său, el nu are nimic de ascuns de tine.

Nu depășește niciodată limitele. Nu flirtează cu chelnerița, atunci când luați cina într-un restaurant. Nu face comentarii la cât de bună e prietena ta. Toată atenția lui este îndreptată spre tine.

Mereu demonstrează autocontrol. Când este supărat, singur sau excitat, nu face fapte impulsive, de care va regreta mai târziu. Acest bărbat gândește înainte să acționeze.

Îţi spune unde pleacă și ce face. Nu dispare niciodată fără să te anunţe unde se duce şi cu cine. Niciodată nu vine la miez de noapte fără explicații. Te ţine la curent, așa că niciodată nu trebuie să-ți faci griji.

Evită situațiile compromițătoare. Când fosta lui parteneră încerca disperată să-l cucerească, el a șters numărul ei. Când prietenii lui au mers la clubul de striptease, el le-a spus că trebuie să se întoarcă acasă. Acest bărbat nu ajunge în situații similare, din respect pentru tine și relația voastră.

Își îndeplinește toate promisiunile. Dacă îţi spune că vara mergeţi în vacanţă, neapărat veți merge. Dacă îţi spune că va veni acasă la opt seara, atunci va fi la timp. Este un bărbat de încredere.

Are relații de prietenie puternice. Oamenii cu care este apropiat, vor face totul pentru el. El îi tratează cu bunătate și respect, ceea ce este un indicator bun că astfel te va trata şi pe tine.

Nu este dintre cei care minte. Nu o face, chiar dacă uneori îi este dificil să-ţi spună ceva. Nu tace și nu ascunde nimic de tine.

Nu se întâmplă nimic ieșit din comun. N-ai găsit niciodată rujul cuiva în mașină sau o aplicație de întâlniri pe telefon. N-ai auzit niciodată bârfe despre el sau avertizări din partea prietenilor tăi. Nu ai niciun motiv să-ţi faci griji.

Simți că totul este aşa cum trebuie să fie. Știi că este un bărbat vrednic și nu-ţi va provoca durere. Ai încredere în el cu toată inima.

Sursa