Iată de ce oamenii cei mai DEMNI sunt adesea SINGURI.

“În fiecare zi, comunicând cu diferiți oameni sunt surprinsă de faptul că cei mai demni dintre ei sunt SINGURI. Se disting prin carismă, aspectul plăcut, gândire analitică vie, educație bună și maniere, în spatele cărora întotdeauna este ascunsă o privire puternică, în care de abia se observă o urmă de tristețe.

Ei îşi caută “oamenii” lor: pentru comunicare, pentru companie și odihnă, pentru iubire, pentru relații și familie. Doar că ei mai des se înșală, suferă mai mult, rareori merg la contact, trec mai greu peste eșecuri. Dar, de fiecare dată, arzând în relații până la cenușă, renasc din ea devenind mai puternici, mai perfecți.

Și din nou, încep totul de la început….

Ei nu cunosc stereotipurile societății moderne, e imposibil să le impui opinia străină. Indiferent, dacă e bărbat sau femeie, ei sunt în căutarea unui astfel de om, alături de care să fie cald și liniștit.

Și acest “liniștit” se bazează nu pe lipsa certurilor, adrenalinei sau fațetelor extreme ale emoțiilor. Această “liniște” înseamnă că ai alături omul care nu te va trăda niciodată. Omul în care crezi nelimitat, ai încredere și în care ești sigur de toate cele 200%. Chiar și cei mai puternici oameni, se străduiesc fără încetare să dobândească încrederea că sunt iubiți … ”

Sursa