Iată de ce este important să-ţi oferi timp pentru purificare, înainte de a începe o nouă relație!

Bărbatul este atașat de o singură femeie, iar femeia de un singur bărbat – acest lucru este favorabil atât pentru psihicul lor, cât și pentru succes, și prosperitate în viața lor. Atunci când bărbatul și femeia formează o legătură, corpurile lor subtile se împletesc, formând un ÎNTREG. Există un schimb de energii: femeia îi va da bărbatului feminitatea, iar bărbatul îi va da masculinitatea sa, astfel ei dobândesc o singură forță, Shakti, devin un singur organism.

De ce nu ne place când suntem înșelați? Pentru că suntem privați de energia subtilă, Shakti, suntem jefuiți de ceva.

O femeie normală nu va comite trădarea, ea înflorește, îşi dezvăluie feminitatea cu un singur bărbat, ea devine cu adevărat fericită datorită devotamentului față de un singur bărbat. La fel şi bărbatul, el dobândește inteligență, putere masculină, capacitatea de a obține succes, fiindu-i credincios unei singure femei.

Mulți oameni acum încep să înțeleagă puterea fidelităţii, puterea castității. Dar ce să faci dacă în trecut nu aveai această cunoaștere, dacă au rămas legături karmice din viețile anterioare, dacă există relații neterminate în această viață și aceste conexiuni eterice acum nu-ţi permit să construiești noi relații armonioase sau împiedică dezvoltarea relațiilor deja create?

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci: este să închei corect toate relațiile. În timpul rupturii simțim emoții dureroase şi este foarte important să nu ținem în noi această durere, ci să vorbim despre ea. Cu oamenii apropiați, rudele sau prietenii care ne vor susţine. În caz contrar, rana nu se va vindeca, în suflet va rămâne un sediment dureros. De asemenea, este necesar să fim capabili să ne despărțim cu iubire și iertare. Greșeala pe care o fac majoritatea oamenilor: ei se despart trăind emoții negative, fără să-şi amintească momentele bune. Însă doar iubirea poate vindeca inima.

După ruptură, trebuie să-ţi acorzi timp pentru a te recupera. Mulți, pentru a nu experimenta sentimente dureroase după despărțire, încep o nouă relație, îşi concentrează atenţia pe altă persoană. Oamenii nu-şi oferă timp să-și vindece rănile. Însă nu va ieşi o relație bună, pentru că toate problemele relației anterioare vor veni în ea, corpul subtil nu s-a purificat, în el încă mai există amintirea altei persoane. Pentru a te recupera de ruptură trebuie să treacă cel puţin un an.

De ce multe relații, căsătorii, se încheie cu o ruptură? În multe cazuri, se întâmplă pentru că acestea au fost construite într-o perioadă nefavorabilă, atunci când omul încă nu s-a recuperat din relațiile anterioare, nu s-a purificat, n-a prelucrat supărările. De aceea, este foarte important, dacă doriți să creați relații cu adevărat puternice și armonioase, oferiți-vă cel puțin un an pentru purificare, restabilire.

Sursa