Invidia celor din jur îţi fură forţele. Iată cum te protejezi de oamenii invidioşi!

Invidia – nu este doar un sentiment, ea este capabilă să aducă daune reale şi nu numai celui care invidiază, ci şi obiectului invidiei. Cum te protejezi de această energie negativă, cum faci astfel încât oamenii să nu te invidieze? Despre asta vom vorbi în acest articol.

Invidia – este un sentiment care macină omul din interior. Este întotdeauna o comparație – “mai bun”, “mai rău”. Cel care experimentează sentimentul de frustrare şi iritație provocat de succesul altor oameni, suferă de un complex de inferioritate și lipsă de respect față de sine.

Cum te protejezi de oamenii invidioși?

De la cei invidioși întotdeauna vine o energie negativă – astfel de oameni ţes intrigi, bârfesc, înșală, vor să-i provoace omului rău, pe toate căile. Dacă nu are suficiente forțe pentru a face față invidiei, omul va avea dispoziție proastă, vine depresia, apatia pentru viață, se înrăutățește starea de sănătate, apar diferite boli.

Modalități de a scăpa de invidie pot fi: auto-îmbunătățirea, căutarea scopurilor și oportunităților noi, dorința de a le realiza.

Cum să te protejezi de energia negativă a oamenilor invidioși?

– Nu te lăuda, nu-ţi arăta bucuria, vorbește mai puţin despre succesele şi achizițiile tale, atât la locul de muncă, cât şi în compania unor oameni necunoscuți. Modestia – este acel scut invizibil care te va proteja de orice negativitate și invidie.

– Nu flirta la locul de muncă în mod deschis. Nu-ţi arăta în faţa nimănui superioritatea.

– Manifestă tact în comunicare. Nu-ţi crește stima de sine din contul altora.

– Utilizează exercițiul “Zidul”. Imaginează-ţi că între tine și cel invidios, cărămidă după cărămidă crește un zid invizibil.

– Ține-i pe invidioși cât mai departe de tine!

– De energia negativă te poate proteja plopul, aspenul, liliacul, muşcatele, merele roșii, scoruşul.

– Scoate energia negativă seara – cu apă, lumânări, rugăciuni.

– Cel mai simplu mod de a scăpa de invidie – este abilitatea de a ierta!

– Cea mai sigură protecție împotriva invidiei – este atunci când eşti plină de iubire și o dai altora, atunci nu ţi se poate întâmpla nimic rău. Această stare este cea mai puternică apărare.

Sursa