Ea poate fi cea mai înțelegătoare femeie, dar dacă și-a pierdut încrederea în tine – va pleca!

O trăsătură distinctivă a oamenilor buni la inimă – este credința în tot ceea ce se spune.  Și acest lucru nu se datorează naivității sau prostiei. Pur şi simplu, ei văd în cei din jur doar lucrurile bune. Cu toate astea, ei știu cum e atunci când ai încredere completă în om, îi oferi multe șanse să se corecteze, însă el nu se schimbă şi continuă să-ţi aducă doar durere.

Femeia cu inimă bună va aștepta până când îi vei dovedi că ai dreptate. Ea va crede în tine până în ultimul moment.

Ea manifestă credință, nu naivitate.

Bunătatea – nu este o calitate înnăscută. Este capacitatea de a depăși toate îndoielile și temerile care se văd zilnic în fiecare persoană. De aceea, va încerca să creadă mereu în tine. Și să nu crezi că asta este naivitate. Chiar dacă nu s-a confruntat cu o astfel de problemă înainte, va crede în tine, ajutându-te în orice fel.

Însă chiar și cei mai buni oameni se dezamăgesc

Credința în oameni nu este infinită. Ea va suporta și va aștepta. Va face totul să nu-și piardă credința. Dar să nu rămâi surprins dacă te va părăsi. Şi la ce te așteptai, dacă îi aduceai durere zilnic? Ea nu se va schimba. Te va elibera sau va pleca singură.

În loc să se adapteze după cineva, ea preferă să se îndepărteze. Va face acest lucru atunci când va simți un comportament inadecvat și indiferență din partea ta.

Adevărul este, că femeia bună şi sinceră va simți durere din cauza despărțirii. Chiar dacă n-ai avut dreptate şi ea a avut dreptul să plece. Credința și speranța sunt motorul ei principal.

Ea pleacă nu pentru că este indiferentă. Pleacă pentru că a obosit să te convingă să te schimbi.

De îndată ce va înțelege că nu mai poate face nimic pentru a te convinge să te schimbi sau să-ţi găsești un stimul în viaţă – ea va pleca.

Oamenii ca ea încearcă să găsească un echilibru între ajutorul acordat persoanei iubite şi respectul de sine. De îndată ce balanța va înclina spre partea a doua, ea va lua decizia să se despartă. Şi asta e logic, pentru că făcând atâtea şi totul fără succes, nu are sens să-ţi pierzi forțele în zadar. Ea pur şi simplu a obosit să manifeste grijă şi să nu obțină nimic în schimb.

Sursa