3 necesitați vitale pe care bărbatul le poate primi doar de la femeia sa.

Chiar dacă toţi suntem unici și fiecare dintre noi are balanțele sale de interese, există așteptări fundamentale pe care le au bărbații și așteptări fundamentale pe care le au femeile în relații. Nu sunt capricii și nici fantezii, ci necesitați vitale – pentru a obține anumite componente.

Există trei lucruri pe care bărbatul este foarte important să le obțină de la femeie și, prin urmare, trei calități importante necesare în viața femeii, astfel încât bărbatul de lângă ea să înflorească.

1. Necesitatea de a primi energia feminină

Din punct de vedere biologic, bărbații și femeile sunt construiți astfel încât unul dintre ei să fie donator, iar celălalt – consumator. Și donatorul este femeia. Ea nu are nevoie să primească energie de la bărbat, ea primește energie din natură. Nu contează câți copii are femeia – ea e capabilă să-i iubească pe toți. Nu contează câte hobby-uri are – ea poate fi pasionată de toate. Pentru că în ea este ascunsă o sursă nesfârșită de dezvoltare, ea este predestinată să genereze viață.

Atunci când femeia este autosuficientă – ea are capacitatea de a se bucura, indiferent de situație. Dacă femeia se simte bine, este inspirată, “ciripește” ca o pasăre, este mulțumită de ceea ce face sau nu face, ea generează energie.

2. Generozitatea femeii – abilitatea de a avea încredere în bărbat, chiar dacă în acest moment el manifestă slăbiciune.

Când femeia îi cere ceva bărbatului (cere – adică, este nemulțumită de ceea ce are), atunci în mod automat, ea nu crede că bărbatul poate face față sarcinilor sale, că nu este capabil să se realizeze în viață. De fapt, îi dă bărbatului un semnal: “Nu ești așa cum ar trebui să fii. Trebuie să depui mai mult efort, trebuie să te corectezi, trebuie să fii altul. ”

Dacă ai ales să fii cu acest bărbat, atunci depune efort să înțelegi ce prețuiești la el? Ce părți puternice ai fi apreciat, chiar dacă el ar fi fost indiferent față de tine? Ce te-ar fi atras, ţi-ar fi provocat respect și admirație?

3. Cunoașterea modului cum suntem construiți, cunoașterea faptului că oamenii au anumite instrumente de răspuns.

De fapt, cunoașterea naturii feminine și masculine, este că trebuie să acceptăm un lucru simplu: suntem foarte diferiți și este important să studiem cine este femeia şi cine este bărbatul – pentru a putea interacționa.

Pentru că noi nu doar vorbim în limbi diferite, ci întotdeauna vom vorbi în limbi diferite. În asta este miracolul vieţii: faptul că putem iubi, putem fi fericiţi, simți sentimentul de uniune, putem cunoaște lumea cu o ființă complet diferită de noi. Dacă eram la fel, nu am fi avut o astfel de evoluție.

De aceea, primul lucru la care vă îndemn – este să nu judecați bărbații, ci să-i înțelegeți. Studiați cum funcţionează psihologia masculină. Nu doar al soțului, ci în general. Țineți cont de faptul că bărbații au un alt mod de gândire.

Sursa