Cum atragi IUBIREA în viaţa ta? Iată 5 secrete!

Acționând și gândind într-un anumit mod, e ușor să atragi iubirea de partea ta. Iată cum:

PUTEREA GÂNDULUI

Iubirea îşi ia începuturile în gânduri. Dacă omul tot mai des se gândeşte la iubire şi emoții plăcute ce se răspândesc în interiorul său, atunci acest lucru se reflectă în realitatea din jur. Despre un astfel de om se spune că emană pace și liniște. Oamenii sunt atraşi de el. În jurul său, durerea îşi pierde puterea şi apare speranța pentru soluționarea oricărei probleme. Omul poate atrage iubirea în viața sa cu ajutorul gândurilor corecte.

PUTEREA RESPECTULUI

Pentru a iubi o altă persoană, este necesar să o respecți. Dar nu va funcţiona, dacă simți dezgust pentru tine însuţi. Să-ţi accepţi personalitatea complet – înseamnă să tratezi cu respect tot ceea ce este deja. Setul de calități al fiecărei persoane este individual. Şi pentru fiecare calitate există diferite aplicații. Dacă te concentrezi doar asupra unei părți categorice, atunci este dificil să vezi diversitatea aplicării aceleiași trăsături, însă în altă calitate.

PUTEREA DARULUI

Pentru a primi iubire, trebuie să înveți să dai iubire. Desigur, acestea nu sunt tranzacții comerciale. Nu trebuie să aștepți de la omul pentru care manifeşti grijă şi atitudine bună, un răspuns reciproc. Probabil vei întâlni iubirea în alt mediu. Secretul iubirii constă în a dărui atitudine bună, iubire şi grijă, pur şi simplu.

PUTEREA COMUNICĂRII

E mult mai ușor să-ți schimbi viața, comunicând cu inima deschisă. Iubirea – este comunicare. Cu cât mai aproape vrei să fii de cineva, cu atât mai mult îţi dorești să comunici cu el. Nu-ți ascunde sentimentele. Cel mai ușor mod de a-ţi transmite recunoștința și simpatia este – prin comunicare. Nu-ţi fie teamă să-ţi mărturisești iubirea. Acest lucru nu va umili pe nimeni, dimpotrivă – va dărui bucurie și inspirație.

PUTEREA ÎNCREDERII

Nimic nu se va destrăma, dacă va fi consolidat de încredere. Iubirea – este puterea încrederii. Dacă ea nu există, atunci suspiciunile și anxietatea vor condamna orice relație la certuri şi divergențe. Fără încredere, nu poţi simţi fericirea completă alături de persoana apropiată. Dacă nu reuşeşti să ai încredere în om, atunci trebuie să te gândești la alegerea ta. Oare acesta e partenerul de care ai nevoie?

Pentru ca iubirea să vină în viaţa voastră, trebuie să depuneți anumite eforturi. Şi atunci, ea cu siguranţă vă va colora realitatea în culori luminoase.

Sursa