Iată care este SECRETUL unei relații de durată cu un bărbat!

Secretul există, doar că este foarte complex şi aproape inaccesibil pentru a fi înțeles de majoritatea femeilor și bărbaților. Chiar şi aşa, îl voi împărtăși cu voi.

1. Cum organizezi viața în comun cu un bărbat?

Lasă bărbatul în pace. Ai grijă de casă. El, fie se va alătura, fie nu. În orice caz, vor exista avantaje. Dacă s-a alăturat și te ajută la treburile gospodărești – nu fă mișcări bruște şi zgomote puternice, nu-l speria. Nu te agita deloc. Bărbații nu iubesc asta.

2. Cum înțelegi că bărbatul te iubește?

Lasă bărbatul în pace. Pe canapea sau în bucătărie, nu contează. Dacă după un an sau doi bărbatul n-a dispărut – poți considera acest lucru un motiv suficient pentru a-l suspecta de un anumit atașament faţă de tine.

3. Cum înțelegi exact, că eşti dispusă să faci copiii cu el?

Lasă bărbatul în pace. Tu cu siguranță eşti pregătită, dacă sarcina durează mai mult de șase luni. Bărbatul va fi şi el gata, atunci când va vedea copilul. Sau nu va fi. În acest caz, lasă bărbatul în pace.

4. Ce să faci dacă sentimentele pentru bărbat ţi s-au răcit?

Lasă bărbatul în pace. Bărbații nu se schimbă, deci – cauza este în tine. Probabil ai o problemă hormonală sau mentală. Încălzește sentimentele timp de mai multe luni, iar în paralel fă un examen medical la specialiști. Dacă eşti sănătoasă, iar sentimentele nu se întorc, schimbă bărbatul pe altul. Fostul bărbat lasă-l în pace.

5. Ce trebuie să faci dacă nu mai aveţi relaţii intime?

Fă-ţi griji. Nu-l lăsa în pace. Poate e grav bolnav sau chiar pe moarte. Dacă se dovedește că bărbatul îşi vizitează în secret amanta, lasă-l în pace.

6. Ce trebuie să faci dacă te confrunți cu violență din partea bărbatului?

Lăsaţi-mă în pace. N-am experimentat asta, deci nu știu. Când încep o relație, în calitate de filtru, îi povestesc parabola despre faptul că orice nemernic are gât și că, mai devreme sau mai târziu, nemernicul adoarme. Până la moment trucul funcţionează.

7. Ce să faci dacă te apasă greutatea relațiilor anterioare nereușite, din cauza cărora întotdeauna te îndoiești, eşti geloasă, plângi și, în general, spui lucruri lipsite de sens?

Lasă bărbații în pace. Există multe femei care n-au încercat sau sunt dispuse să rişte. Dacă nu intenționezi să cumperi – nu te îmbulzi, nu bloca vitrina.

10. Cum să înțelegi că într-adevăr ai lăsat bărbatul în pace și nu-l manipulezi / nu pretinzi că suferi / eşti în stare de boicot / provoci sentimentul de vinovăție?

Aici, începe greul de neimaginat… 🙂

autor: Taya Naydenko

Sursa