10 Semne că ai găsit omul alături de care e sortit să îmbătrânești…

Întâlnirile cu diferiți oameni – pot fi distractive, dobândim experienţă, dar în cele din urmă, fiecare dintre noi vrea să-şi găsească omul alături de care să-şi petreacă tot restul vieţii. Din păcate, e dificil să găsești un astfel de om. Chiar dacă eşti într-o relație stabilă, poţi avea îndoieli dacă alături de tine este persoana potrivită. Iată 10 semne care te vor ajuta să înțelegi dacă ai găsit un astfel de om:

1. Te simți relaxat(ă) alături de el.

Un semn, că ai întâlnit omul alături de care poţi îmbătrâni, este că poţi fi tu, cea adevărată. Nu trebuie să te prefaci, să-l impresionezi sau să te schimbi pentru a-i fi pe plac. Alături de persoana potrivită, nu-ţi vei ascunde defectele, pentru că știi că îţi poți arăta adevărată esență. Și cel mai important: această persoană te va iubi cu toate defectele, acceptându-te așa cum ești.

2. Acest om te liniștește.

Tuturor ne place senzația de fluturi în stomac și entuziasmul de la începutul relației. Dar dacă vorbim despre ceea ce avem cu adevărat nevoie în viață, atunci e omul alături de care ne vom simți liniștiți. De îndată ce vei întâlni o persoană care știe cum să facă față tuturor dificultăților tale, care știe să facă faţă capriciilor tale, să știi că trebuie să fii exact cu aceasta persoană..

3. Vorbiţi pe subiecte serioase

Comunicarea este baza relațiilor sănătoase pe termen lung. Dacă nu vă auziţi şi nu vă înțelegeți reciproc, nu va ieşi nimic. Când vei întâlni persoană potrivită, fiecare conversație va avea sens. Această persoană te va asculta cu adevărat, îţi va înțelege emoțiile, chiar dacă nu le vei rosti cu voce tare. Dacă sunteți cinstiți și comunicați deschis, puteți rezolva orice problemă.

4.Eşti o prioritate pentru acest om.

Atunci când îţi planifici alături de cineva viaţa, îţi dorești să fii importantă pentru acest om. Dacă eşti cu cineva pentru care eşti o prioritate, indiferent de orice, atunci ai nevoie de acest om. Astăzi e foarte greu de găsit, deși ar trebui să fie în orice relație. Persoana potrivită nu va fi egoistă, ea va pune nevoile tale mai presus de ale sale.

5. Vă sprijiniți reciproc.

Viața e complicată, deci e important să ai pe cineva cu care să-ți împărtășești problemele. Când găsești omul care îţi tratează problemele ca pe ale sale, nu-l lăsa să plece. Acest om te va sprijini, va crede în tine. E ușor să găsești pe cineva care va fi lângă tine când totul este bine, dar e greu să găsești pe cineva care nu va fugi la prima dificultate.

6. Aveți certuri productive.

Toate cuplurile se ceartă. Deci, să nu credeți că nu aveți viitor, dacă vă certați uneori. Cel mai important este cât de des se întâmplă acest lucru și care e rezultatul. Dacă puteți ajunge la un compromis, la o soluție, atunci aveți o relație sănătoasă. Dacă nu vă insultați, nu recurgeți la șantaj și manipulare – acesta este un semn bun.

7. În relația voastră există respect reciproc.

Respectul, ca și iubirea, este o bază importantă pentru orice relație. Nu există dragoste fără respect. Persoana potrivită va ști asta și va aprecia tot ce faci pentru relație.

8. Vă place să petreceți timpul împreună.

Când vorbim de omul alături de care ai vrea să îmbătrânești, acesta ar trebui să fie cel care îţi place cu să fie cu adevărat lângă tine. Nu doar să faceți dragoste. Ci să petreceți timpul împreună, să vorbiți.

9. Nu sunteți numai iubiți, ci și prieteni.

Se spune că iubirea trece, iar ceea ce rămâne este un alt fel de iubire. Rămâne prietenia. Deci, dacă sunteți nu numai iubiți, ci și cei mai buni prieteni, acesta este un semn bun că trebuie să îmbătrâniți împreună. Simți că îi poţi spune totul, ai încredere completă, te poti baza pe el … Dacă toate astea sunt într-o singură persoana, tine-o aproape de tine.

10. Sunteți compatibili.

Trebuie să împărtășiți nu numai dragostea și pasiunea, ci și valorile vieții, în caz contrar vă va fi dificil. Căsătoria, banii și copiii sunt fundamentale pentru toate relațiile. Dacă întâlnești un om cu aceleași convingeri ca şi ale tale și chiar îl iubești – să știi, că acesta e EL.

Sursa