10 semne care îţi arată că te întâlnești cu un BĂRBAT ADEVĂRAT!

1. Este consecvent. Te sună mereu, îţi răspunde la apel la timp, se întâlnește cu tine aşa cum aţi stabilit, vine când ai nevoie de el. Nu dispare fără urmă, nu așteaptă să-l suni. Cu el comunici uşor.

2. Este onest. El nu încearcă să te înșele sau să ascundă adevărul. Îţi răspunde la întrebări, chiar dacă acestea sunt complexe sau profunde, îţi explică totul, nu fuge de răspuns și nu te face confuză.

3. Îţi este aproape. Când ai probleme, când ai nevoie de sprijin. Este gata să fie cu tine şi în vremuri bune și în vremuri grele. Nu pretinde că problemele tale sunt nesemnificative, nu încearcă să te evite când ai dificultăți.

4. Este interesat sincer de tine. Vrea să știe despre trecutul tău, despre experiențele şi copilăria ta, despre cum ai devenit femeia care eşti astăzi. Nu-ţi pune întrebări superficiale, ci te întreabă ceva profund, real.

5. Cedează. El nu caută motive să se certe, să plece, nu este concentrat pe diferențele voastre. Vrea să încerce să construiți o relație. El ştie că tu meriți asta.

6. Nu te incomodează. Nu te îndoiești de sentimentele lui, ești sigură că nu se întâlnește cu alta. Este convingător în relația cu tine.

7. Nu este obsedat de fosta parteneră sau de altă fată. Un bărbat adevărat este loial. Dacă a ales să fie cu tine, atunci se întâlnește cu tine pentru că te place, nu pentru că vrea să uite trecutul sau pe cineva. Nu te va folosi.

8. Încearcă să se înțeleagă cu persoanele dragi ţie. Prietenii, rudele, oamenii apropiați. Vrea să-i cunoască, să fie la sărbătorile voastre.

9. Când vorbește despre viitor, te menționează. Bărbatul adevărat face planuri cu femeia pe care o place, el vrea ca ea să ia parte activ în viața lui, și invers. El încearcă să-ţi arate că nu ești o fată temporară în viaţa lui.

10. Cu el te simți în siguranță. Știi că te poți baza pe el. Știi că nu te va lăsa într-un moment dificil. Că nu te va pune într-o situație incomodă. Te respectă, când ești cu el simți că te apreciază. Poți avea încredere în el.

Sursa