Ţine minte aceste 7 fraze, dacă îţi dorești un bărbat destoinic…

Cuvintele pot face din bărbatul tău un zeu sau … îi pot provoca suferință. Iar de asta va depinde relația voastră. Deci, ce doresc reprezentanții sexului puternic să audă de la femeile lor?

Iată cele mai frecvente fraze care vor suna pentru bărbat ca o melodie. Și bineînțeles vor îmbunătăți calitatea relației voastre!

1. “Cum te simţi?”

Bărbatul tău vrea cu adevărat să te preocupi pentru el. Grija îi oferă senzația profunzimii şi puterii relației voastre. Astfel îi dai de înțeles că pentru tine este importantă starea lui fizică, morală şi emoțională.

2. “Cu tine mă simt în siguranţă”

Când un bărbat te iubește, el vrea să simți confort, siguranță și protecție lângă el. Arătându-i că eforturile lui nu sunt inutile, îl inspiri să continue să depună eforturi în această direcție.

3. “Te sprijin, am încredere în tine”

Ești importantă pentru bărbatul tău ca nimeni altcineva. Și când îl susții, crezi și eşti mândră de el – atunci devine și mai puternic.

4. “Hai să mergem undeva”

Bărbatul tău vrea să petreceți timpul împreună şi înafara casei. El are nevoie de încărcături pozitive de emoții, precum de aer. Relațiile devin insipide și se transformă în rutină dacă tot timpul urmează modelul “casă, muncă – casă, week – end – tv”.

5. Te vreau”

Bărbatul tău vrea să știe că încă îl dorești, te excită și nu mai ai răbdare să ajungeți în pat. Și nu trebuie să speri că el va inițiatorul de fiecare dată. Fă primul pas! Lasă-l să știe cât de mult îl dorești. Nu riști să fii indiscretă sau indecentă.

6. “Mulțumesc”

Foarte mulți bărbați îşi doresc un lucru simplu: să fie apreciați pentru ceea ce fac. Știe că ai nevoie de el. El tinde să te ajute. Un bărbat iubitor vrea să te facă fericită, el are asta în sânge. De aceea, exprimă-ţi sincer recunoștința față de el. Nu fi zgârcită!

7. “Te iubesc”

Când spui “Te iubesc …”, i te adresezi cu inima. Și inima lui îţi răspunde înapoi. El simte cu întreaga sa ființă că dragostea ta este neclintită și necondiționată. El încetează să se teamă de propria vulnerabilitate și obţine capacitatea de a-și exprima dragostea în schimb. Oare nu asta îţi dorești?

Deci, dacă vrei să-i arăţi bărbatului cât de important este pentru tine, utilizează aceste fraze. Cu siguranță instinctul tău înțelept îţi va șopti cum și în ce combinații să o faci. Şi astfel vei deveni pentru el unică şi incomparabilă.

Sursa