Meriți mai mult decât un partener pe care trebuie să-l convingi să te iubească…

Meriți iubire reciprocă, mângâieri delicate, sărutări pasionale, îmbrățișări puternice, cuvinte romantice, fără a fi nevoie să-ţi convingi partenerul că meriți asta.

De aceea, încetează să-l tot convingi. Încetează să-i ceri timpul, eforturile, grija şi atenția. Cu persoana potrivită nu trebuie să faci asta.

Cu bărbatul potrivit, nu va trebui să “cerșești” conversații sau întâlniri – pentru că el va face orice să te audă şi să te vadă cât mai curând.

Cu bărbatul potrivit nu va trebui porți haine incomode şi să te machiezi pentru a-i dovedi că ești frumoasă – el te va iubi pentru sufletul tău.

Bărbatului potrivit nu trebuie să-i dovedești că ești vrednică de iubire – el știe asta şi ţi-o va demonstra zilnic.

Nu trebuie să-l urmărești, dimpotrivă, el ar trebui să-ți câștige atenția. Nu trebuie să arăți disperată, ci să fii o recompensă dorită. Ești specială. Frumoasă. Uimitoare. Nu te lipsi de dragostea adevărată.

Trebuie să renunți la relații nesănătoase, la un partener care nu-ţi apreciază firea minunată și extraordinară. Nu te merită. Lupta pentru el se va sfârși cu dezamăgire și suferință, însă iubirea nu ar trebui să fie o pedeapsă.

Iubirea poate aduce durere, dar nu umilință.

Singurul lucru care îl poate face să te iubească – este să renunți la el. Probabil, lipsa ta îl va face să înțeleagă, cât de stupid a fost că te-a lăsat să pleci.

Se va simți vinovat, va fi invidios pe bărbatul potrivit care îi va lua locul. Va încerca să te întoarcă, va dori reconciliere, o altă șansă, îţi va promite iubire. Însă, până atunci, deja vei construi pereți destul de puternici pentru a-ţi proteja inima de el și de a o deschide unui bărbat care merită. De aceea, îl vei refuza ușor.

Eliberează-te şi bucură-te de libertate. Consumă-ţi energia pentru tine, pentru oamenii care vor să-ţi fie aproape, oamenii pe care îi meriți!

Sursa