15 adevăruri pe care trebuie să le accepți, dacă vrei să trăiești viaţa din plin

1. Eșecurile sunt inevitabile.

Vei avea eșecuri, și nu o dată, și uneori totul va fi atât de rău încât vei dori să laşi mâinile în jos. Dar asta este singura cale spre succes, pentru că nu rezultatul este cel care contează, ci faptul că te ridici şi încerci din nou.

2. Vei fi dezamăgit(ă) de oamenii în care ai încredere.

Niciodată nu aştepta prea mult de la alte persoane, inclusiv de la cei dragi. Nu uita că secretul de bază al relațiilor pe termen lung  – sunt compromisurile și capacitatea de a da, fără să aștepți ceva în schimb.

3. Dragostea este întotdeauna însoțită de vulnerabilitate emoțională.

A iubi – înseamnă a avea încredere că persoana nu-ţi va frânge inima, deși nu există nicio garanție că acest lucru nu se va întâmpla. Nu-ţi fie teamă, inima noastră are capacitatea de a se vindeca și recupera.

4. Trebuie să înveți să renunți.

Nu uita, că nu poți forţa oameni să rămână și vei întâlni în viața ta mulți oameni temporari. Oamenii care trebuie să fie în viața ta, vor fi atrași de tine și-ţi vor fi alături.

5. Nu întotdeauna trebuie să înoți după flux.

Nu trebuie să fii de acord cu ceea în ce cred alții, nu trebuie să faci ceea ce face toată lumea. Da, acest lucru necesită curaj – pentru a înota împotriva curentului, însă acest lucru este pentru propria ta fericire.

6. Viața niciodată nu decurge conform planului.

În loc să faci planuri, încearcă să-ţi pui obiective și nu aştepți prea mult. Universul are cele mai bune planuri pentru viata ta. Trebuie doar să ai încredere și să laşi să se întâmple ceea ce trebuie să se întâmple.

7. Totul este temporar, inclusiv circumstanțele tale.

Chiar și atunci când totul e rău, nu-ți fă griji, pentru că mai devreme sau mai târziu situația se va schimba. Același lucru este valabil și pentru momentele în care totul este bine – acest lucru, de asemenea, este temporar.

8. Toți oamenii sunt la fel de pierduți în această lume ca și tine.

Ei pot doar să pretindă că știu cum să trăiască în mod corespunzător. Deci, nu are rost să-ţi compari viața cu ceilalți, pentru că fiecare are problemele sale. Întotdeauna amintește-ţi că viața nu este atât de perfectă cum pare pe rețelele de socializare

9. Iertarea de sine va fi cea mai mare provocare din viață.

Acceptă faptul că vei face greșeli. Toate acțiunile tale vor avea consecințe și, uneori, vei face greșeli, pentru că aceasta este singura modalitate de a învăța ceva.

10. Nu poți face pe toată lumea să te iubească.

Chiar dacă te transformi într-un borcan de “Nutella”. Oricum vei fi criticat de cineva, așa că fă ceea ce-ţi place, dacă nu dăunează altora.

11. Ascunzându-ţi sentimente, la fel vei complica totul.

Și asta poate fi cauza dramei. Singura modalitate de a o rezolva – este să înveți cum să accepți, să recunoști și să vorbești despre asta. Emoțiile sunt importante, dacă le poți controla, nu nega.

12. Singura modalitate de a crește și a te dezvolta – este să ieși din zona de confort.

Și asta poate fi cea mai proastă experiență a ta. Dar vei primi multe lecții despre cum să lupți cu fricile și complexele tale.

13. Vei atrage întotdeauna ceea ce meriţi.

Pentru că nu există coincidență: tot ceea ce se întâmplă în viața ta, este rezultatul acțiunilor tale. În spatele oricărui succes, este o muncă grea.

14. Îndoielile în sine, nu vor duce la nimic.

Poate doar la un ciclu infinit de autoanaliză. Relaxează-te: oamenii sunt creaţi astfel încât să supraviețuiască. Deci, cu tine totul va fi bine.

15. Te poți baza doar pe tine însuți.

Pentru că toți ceilalți sunt ocupați cu viața lor. Trebuie să fii eroul tău, în primul rând pentru a te salva pe tine, iar apoi să-i ajuți pe alții. Acceptă faptul că ai venit în această lume singur și vei muri singur. Acest lucru este normal, pentru că Universul a pregătit pentru tine multe binecuvântări, doar dacă le vei putea observa și accepta.

Sursa